Regionchef / Business Area Manager

Regionchef / Business Area Manager

Vill du vara med och bygga upp och utveckla region Norr (mellersta Sverige) som regionchef? Har du en bakgrund inom försäljning och lantbruk? Här erbjuds du en omväxlande roll där du ges stora möjligheter till att påverka din egen och företagets framtid.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Timac Agro.

Om företagetTimac Agro är ett dotterbolag till Groupe Roullier och är verksamma inom biostimulering, växtnäring och fodertillskott. De har i nästan 60 år bedrivit ett innovativt koncept för att erbjuda växtodlings- och animalieproducenter tillskott som förbättrar etablering, tillväxt och lönsamhet på ett miljövänligt sätt. Timac Agro fokuserar även på rådgivning för gällande hur deras produkter kan hjälpa lantbrukare att maximera sin ekonomiska avkastning. Globalt har Timac Agro 5800 anställda och finns i 39 olika länder. I Sverige består företaget av 24 anställda och är verksamma i hela landet.

ArbetsuppgifterI rollen som regionchef ansvarar du för bolagets resultat- och kvalitetsansvar. Rollen innebär ett starkt medarbetarfokus där ditt ansvar blir att öka resultatet inom din grupp samt skapar lojalitet och närhet till dina medarbetare. Du ansvarar för en grupp om ca 8 medarbetare, både Key Account Managers och fältsäljare. En stor del av din roll innebär att coacha och vara närvarande hos dina säljare vilket sker genom samåkning och sambesök hos kund. Vidare ligger även stort fokus vid utvecklingen hos dina befintliga säljare för att skapa delaktighet, engagemang och god sammanhållning inom regionen. Du arbetar strategiskt för att du och dina säljare arbetar mot rätt kunder med målet att bygga goda relationer och lönsamma affärer. Som regionchef ansvarar du även för rekrytering och introduktion av nya säljare inom ditt geografiska område.

Som regionchef gillar du att bygga team, skapa nöjda kunder samt att du tycker det är kul att driva din egen försäljning. Ett operativt ansvar för din egen försäljning ingår i rollen och inom ditt geografiska område arbetar du främst med befintliga kunder. Du har även kontakt med lokala aktörer och affärspartners i branschen. Du sitter med i ledningsgruppen för Timac Agro Sverige och bidrar till helheten genom ditt strategiska arbete. Då din region innefattar mellersta Sverige samt Gävleborg är det vanligt förekommande med kortare resor inom verksamhetsområdet.

Du har tillgång till förmånsbil och erbjuds en gedigen utbildning vid start.

Formella krav
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av kvalificerad försäljning och har ett befintligt kontaktnät, gärna inom branschen
  • Någon form av tidigare erfarenhet kopplat till lantbruk eller gröna näringen, det är viktigt med förståelsen för lantbrukare som kundgrupp
  • Dokumenterad ledarskapserfarenhet där du haft personalansvar
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift såväl på svenska som engelska
  • B-körkort
För att trivas i rollen som regionchef ser vi att du brinner för ledarskap och som kan omsätta ledarskapsteorier till verkliga initiativ. Vidare har du en förmåga att entusiasmera och engagera dina medarbetare i vardagen genom att vara kommunikativ och närvarande i deras arbete. Du är affärsmässig och inspireras av att arbeta i en miljö med kunders behov i fokus. Relationer och skapandet av nya kontakter faller sig naturligt för dig som person. Du har ett tålamod och en förståelse för den välgrundade och varaktiga relationens vinning i affären. Därtill är du duktig på att muntligen uttrycka dig tydligt och välformulerat. Vidare har du en förmåga att entusiasmera och engagera dina medarbetare i vardagen genom att vara kommunikativ och närvarande i deras arbete. Tack vare dina tidigare erfarenheter vet du att det krävs struktur och ett stort driv för att bygga denna typ av roll.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Försäljning, lantbruk, rekrytering, heltid, Key Account Manager, fältsäljare, regionschef, bussiness area manager, försljningschef
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!