Redovisningsekonom till Menigo

Redovisningsekonom till Menigo

Är du en erfaren redovisningsekonom som motiveras av en roll där du ges utrymme av att vara initiativtagande? Hos Menigo erbjuds du utöver en bred och varierande roll som redovisningsekonom även möjligheten att vara med på Menigos utvecklingsresa.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i X månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos FÖRETAGET. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att FÖRETAGET har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och FÖRETAGET en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos FÖRETAGET.

Om företagetMenigo är en av Sveriges ledande helhetsleverantör för alla som jobbar professionellt inom mat och dryck. De är i dagsläget på en spännande utvecklingsresa där de tagit fram en ny strategisk inriktning för företaget samtidigt som de påbörjar resan med att bli en tydligare del av en global koncern.
Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger dem tillgång till bred erfarenheter och kunskap så att de kan växa både på höjden och bredden. Menigo har över 1000 kunniga, engagerade och nytänkande medarbetare spridda i landet på åtta orter från norr till söder för att finnas nära sina kunder. I rollen som redovisningsekonom ingår du i redovisningsteamet på ekonomiavdelningen som är stationerad i Västerås.

ArbetsuppgifterI rollen som redovisningsekonom arbetar du tillsammans med dina kollegor inom redovisningsfunktionen för koncernens redovisningsarbete vilket bland annat omfattar bokslut och säkerställa komplett och korrekt redovisning, inklusive kontoavstämningar. Du är med i arbetet med års- och periodbokslut samt finansiell rapportering enligt Sysco instruktioner och policys. I rollen hanterar du även den externa finansiella rapporteringen så som årsredovisning, revision, bolagsdeklarationer, sociala avgifter och moms. Du stöttar Controllers att analysera olika bokföringskonton och hjälper till vid budget och prognos. Vidare bistår du med underlag till all form av ekonomisk rapportering och redovisning till företagets controllers och finansdirektören. Slutligen driver du projekt inom olika redovisningsområden för att effektivisera och förbättra arbetet på avdelningen.

Formella krav
  • Eftergymnasial examen inom ekonomi
  • Minst fem års erfarenhet av redovisning
  • Goda kunskaper i Excel
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Meriterande mederfarenhet av rapportering i större koncern
För att trivas i rollen är du självständig och van att arbeta med redovisningsfrågor i en större koncern. Du har förmåga att hantera deadlines, bokslutsarbete och Excel utan bekymmer. I och med att du i din roll har flera kontaktytor är du kommunikativ och trivs i sociala sammanhang. Vidare har du en nyfiken och positiv approach, är lösningsorienterad samt ser positivt på förändrings- och förbättringsarbeten.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Menigo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Menigo en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: redovisning, redovisningsekonom, bokföring, bokslut, redovisningsarbete, Excel, heltid, Västerås
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.