Projektinköpare / Inköpare till Senseair

Projektinköpare / Inköpare till Senseair

Har du ett intresse och erfarenhet inom inköp och vill arbeta på ett internationellt företag i framkant? Nu finns möjlighet att tillträda en viktig roll där du har möjlighet att vara med att utveckla verksamheten på Senseair!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Senseair.

Om företagetSenseair är ett globalt, högteknologiskt företag som utvecklar och tillverkar sensorlösningar för bland annat koldioxid (CO2) och alkohol i luften. Företaget har verksamhet i Sverige, Tyskland, USA och Kina. De arbetar med två av de mer utmanande problemen i världen idag: säker alkoholmätning och mätning av den allt sämre luftkvaliteten. Idag arbetar runt 170 personer nationellt inom företaget i Delsbo, Kista och Västerås. I april 2018 köpte Asahi Kasei Group upp företaget, och de har valt att investera i den svenska verksamheten.

Den osynliga gasen koldioxid påverkar inte bara vår miljö och jordens atmosfär - eftersom vi lever 92% av våra liv i inomhusmiljö är luftkvaliteten viktig för vår hälsa och förmåga att arbeta och verka. Du hittar Senseairs lösningar för mätning av luftkvalitet i byggnader, fordon, miljöstationer, medicinska applikationer, livbåtar, fabriker, gruvor etc.

Varje år dödar alkohol 2,5 miljoner människor över hela världen. Utöver det sker ett stort antal skador och trauma som hamnar utanför statistiken. Senseairs alkoholsensorer är utvecklade tillsammans med en grupp ledande biltillverkare och med stöd från den amerikanska regeringen i syfte att skapa en helt ny generation "osynlig" och bättre accepterad teknologi för att upptäcka alkohol i fordon.

ArbetsuppgifterI rollen som projektinköpare arbetar du med inköp i utvecklingsprojekt. Dina arbetsuppgifter består av att ansvara för inköp i enlighet med tidsplan, budget och inköpsstrategier i nära samarbete med projektledare. I det arbetet ingår orderläggning, ansvara för leverantörsdata i ERP-system, kontakt med leverantörer samt även vara behjälplig i leverantörsval. Du ingår i ett team på inköpsavdelningen och rapporterar till Inköpschefen inom Operations.

Formella krav
  • Utbildning inom eller erfarenhet av elektronik och/eller ekonomi
  • Du har ett par års erfarenhet eller intresse av operativt inköp eller projektinköp
  • Erfarenhet av inköp i någon typ av ERP system, gärna i Monitor
  • Du kommunicerar både muntligt och skriftligt på svenska och engelska
I rollen som projektinköpare har du en god förmåga att planera och driva ditt eget arbete och att leverera resultat enligt tidplan. Som person är du målinriktad och trivs med att arbeta med många kontaktytor och under eget ansvar. Du behöver ha en analytisk förmåga och arbetar strukturerat.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Delsbo (Hudiksvall) eller Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköp, inköpare, operations, projektinköp, elektronik, operativa inköp, strategiskt inköp, taktiskt inköp, komponenter, Norrland, Hudiksvall
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!