Kategoriansvarig / produktspecialist tappvatten till Uponor

Kategoriansvarig / produktspecialist tappvatten till Uponor

Är du nyexaminerad alternativt har erfarenhet som konsult inom området VVS? Har du även en vilja att vara med och utveckla och ta ägandeskap över ett produktområde? Uponor satsar och växer! Nu söker vi en driven och nytänkande kollega till Uponors förändringsresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Uponor AB.

Om företagetUponor is rethinking water for future generations. Our offering, including safe drinking water delivery, energy-efficient radiant heating and cooling and reliable infrastructure, enables a more sustainable living environment. We help our customers in residential and commercial construction, municipalities and utilities, as well as different industries to work faster and smarter. Uponor employs about 3,800 professionals in 26 countries in Europe and North America. In 2019, Uponor's net sales totalled approximately €1.1 billion. Uponor Corporation is based in Finland and listed on Nasdaq Helsinki. www.uponor.com

ArbetsuppgifterI tjänsten som produktspecialist arbetar du inom affärsområdet tappvatten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att ansvara för att produktportföljen är uppdaterad avseende sortiment, funktion, dokumentation, kvalitet, miljö och marknadssituation. Du är uppdaterad på marknadstrender, gör marknadsanalyser och ser nya affärsmöjligheter. Du är tekniskt sakkunnig i de system och produkter som ingår i segmentet och marknadsförs för den svenska marknaden. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter vilket innebär att du har möjlighet att vara med och påverka och utveckla tjänsten genom att forma och förbättra arbetsprocesser. Du arbetar nära säljorganisationen med internutbildning av produkterna samtidigt som det kan innebära att du följer med säljarna på kundmöte för att agera teknisk expert. Du ser värdet i kontakten med kund och kundmötet och att skapa ditt nätverk inom Uponor, både lokalt i Sverige och globalt.

I rollen som produktspecialist tillhör du marknadsavdelningen. På kontoret i Västerås arbetar idag 40 personer. På Uponor tror de på personlig utveckling och kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas i rollen som Kategoriansvarig.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning som ingenjör inom VVS, alternativt ett par års arbetslivserfarenhet som konsult inom VVS
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet inom VVS branschen
  • Erfarenhet av tappvattenskonstruktion
För att trivas i rollen är du nyfiken som person och det faller sig naturligt att ta egna initiativ och ansvar. Du är handlingskraftig och ser vad som behöver göras då du i denna roll driver ditt eget arbete framåt. Som produktspecialist är det av vikt att du har en god struktur på ditt arbete och håller en hög nivå på noggrannhet och detaljfokus i arbetet. Du har en god kommunikativ förmåga då ditt arbete innebär mycket interna och externa kontakter. Du är samtidigt uthållig som person och har en förmåga att på ett tryggt sätt svara på frågor och tala för din sak. För denna roll värdesätter vi dina personliga egenskaper och det finns stor möjlighet att växa in i rollen och forma den som du önskar.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: VVS, ingenjör, produkt, produktspecialist, tappvatten, konsult, konstruktion, västerås, uponor, heltid, VVS-ingenjör, marknad, kategoriansvarig
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!