Junior utvecklare / Frontend-utvecklare

Junior utvecklare / Frontend-utvecklare

Är du i början av din karriär och söker en tjänst där du får växa in i rollen som utvecklare med inriktning mot frontend? Här får du möjligheten att arbeta på ett modernt företag inom IT-branschen med kunder i vårdsektorn och erbjuds en gedigen introduktion samt ingår i ett väletablerat och ambitiöst team.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetVi är ett företag på ca 60 personer som gillar att arbeta och ha kul tillsammans. Duktiga och innovativa medarbetare är helt avgörande för vår framgång. Därför arbetar vi ständigt med att förbättra trivsel, utveckla och värna om våra respektive styrkor, komplettera varandras kunskap och personlighet och såklart, vässa vår kompetens för att kunna leverera högklassiga produkter och lösningar. Hos oss får du chansen att bidra till ett bättre samhälle genom att arbeta med produkter som för digitaliseringen inom vård och omsorg framåt, det är vi stolta över. Vi hjälper våra kunder genom att leverera rätt system, funktioner och verktyg vilket ger dem de bästa förutsättningar för att ge bättre och säkrare vård och omsorg.

ArbetsuppgifterI rollen som junior frontend-utvecklare arbetar du med att leverera saas-lösningar för webb och mobil. Du arbetar framför allt med Javascript, HTML/CSS och webforms samt har ett stort intresse för att skapa bra webb-gränssnitt till användaren. Med tiden får du möjlighet att vara delaktig i hela utvecklingsprocessen och medverka i allt från design och arkitektur till implementering, testning, förvaltning och support. I utvecklingsarbetet förväntas du inte kunna allt från början, utan du förväntas istället att ta initiativ till din egen utveckling med stöd från övriga kollegor.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Goda kunskaper inom JavaScript, HTML/CSS
  • Erfarenhet av att arbeta i en Microsoft-miljö
  • Erfarenhet av frontend/mjukvaruutveckling (meriterande)
  • Obehindrat i svenska och engelska, tal och skrift
För den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser. Du håller dig uppdaterad på nya tekniker inom ditt område och har en passion för utveckling av frontend och mjukvara. Du motiveras av att ständigt lära dig nya saker och tillvägagångssätt och trivs i en miljö där du får utmanas. Med tanke på vilken typ av produkt du kommer att arbeta med så är du både noggrann och kvalitetsmedveten, och förstår vikten av att leva upp till en hög nivå i ditt arbete. Slutligen är du en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till din arbetsgrupp och vågar fråga om hjälp för att ta dig vidare.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Frontend, Front-end, mjukvaruutveckling, mjukvaruingenjör, SW Engineer, medicinteknik, medical device industry, Lund, JavaScript, HTLM, CSS
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!