Butikssäljare / Proffssäljare till Lindab

Butikssäljare / Proffssäljare till Lindab

Brinner du för professionell försäljning och för att ge den bästa möjliga kundupplevelsen? Har du därtill ett intresse för bygg och viljan att representera ett starkt varumärke? Då kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lindab.

Om företagetLindab är en internationell koncern som utvecklar, tillverkar, marknadsför samt distribuerar produkter och systemlösningar för byggbranschen inom bygg- och ventilationssektorn. Under 2021 omsatte Lindab 9 684 MSEK. Lindab har mer än 4 500 medarbetare i 20 länder i Europa. Huvudkontoret hittar du där företaget har sina rötter, i Grevie på Bjärehalvön i nordvästra Skåne.

Lindab Sverige är det svenska försäljningsbolaget och är ca 230 anställda fördelade över våra 31 proffsbutiker med lager. Huvudkontoret ligger utanför Ängelholm

ArbetsuppgifterDu kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för driften och utvecklingen av butiken där ansvarstagande samt samarbets- och initiativförmåga är centrala egenskaper. Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegorna vara en lokal professionell och kompetent partner till Lindabs kunder i Västerås med omnejd. Vidare arbetar du aktivt med att sälja Lindabs produkter till framför allt plåt- och ventilationsentreprenörer, med ett stort kundfokus i centrum.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • God datorvana
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av service och försäljning är meriterande, men inget krav
  • Tidigare erfarenhet av byggbranschen är meriterande, men inget krav
För att lyckas i rollen som proffssäljare ser vi att du är engagerad, ansvarstagande, serviceinriktad och strukturerad. Du är en handlingskraftig och positiv person som bygger varaktiga kundrelationer genom värdebaserad försäljning. Du har ett stort personligt driv och en vilja att alltid göra det "lilla extra". Vidare trivs du med att samarbeta i team för att nå framgång. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: butikssäljare, försäljning, proffssäljare, ventilation, plåt, butik, heltid, rekrytering, Lindab, Västerås
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!