Business Operations Partner / Koordinator till Ework i Västerås

Business Operations Partner / Koordinator till Ework i Västerås

Är du som person en lagspelare med starkt driv? Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i en roll med fokus på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer? Ework i Västerås erbjuder dig en varierande miljö och chansen att driva utvecklingen av deras kunder framåt!

Om företagetEwork Group är en marknadsledande oberoende konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och organisationsutveckling. Ework matchar konsulter mot uppdrag i flertalet olika branscher och är verksamma i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Polen. De har ramavtal med över 170 ledande företag i de flesta branscher och hanterar idag mer än 10 000 konsulter ute på uppdrag. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och företaget är noterat på NASDAQ OMX Stockholm.

Ework har en stark entreprenörsmässig företagskultur vilket visar sig i deras ambition att ta en ledande och innovativ roll på marknaden. Hos Ework får du möjligheten att vara en del av, samt bidra till, en härlig och framåtlutad arbetsmiljö tillsammans med drivna kollegor.

ArbetsuppgifterDitt övergripande syfte i rollen som Business Operations Partner är att du skapa värde i befintlig leverans och utveckla samarbeten genom långsiktiga relationer, rak kommunikation och känsla för service.

I rollen som Business Operations Partner arbetar du med befintliga kunder och ansvarar för att upprätthålla och utveckla befintliga kund- och leverantörsrelationer. Vidare ansvarar du för att och hålla dialog i proaktiva syften med specifika kunder och leverantörer såväl som konsulter. Vidare arbetar du med att följa upp och förlänga konsultavtal, förhandla avtalsvillkor och priser samt lösa problem som dyker upp för konsult eller kund. Slutligen ansvarar du för offboarding av konsulter, identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med kund samt är delaktig i seminarier och andra nätverkande aktiviteter.

Du arbetar i ett team med övriga medarbetare på kontoret i Västerås, som är totalt nio personer idag. Resor i tjänsten, till Mälardalen, Gävle samt Dalarna, förekommer.

Formella krav
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet från liknande roll, med fokus på B2B-försäljning och långsiktiga relationer
  • God systemvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska såväl som engelska
  • B-körkort
Vi ser att du som söker har en bakgrund från lagidrott och är driven och prestationsinriktad. Du arbetar tätt tillsammans med övriga team och kollegor och därav är god samarbetsförmåga av största vikt. Du har en god kommunikativ förmåga och har en förmåga av att hantera kunder och leverantörer på ett professionellt sätt. Slutligen skapar du struktur för dina kunder och har ett genomgående affärstänk.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Ework.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Västerås
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: relationsbyggande, B2B, b2b, långsiktiga relationer, kunder, leverantörer, koordinator, projektledare, account manager, konsulter, förhandlingar, priser, villkor, avtal, nätverkande,
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.