BI-konsult / Business Intelligence / Verksamhetsutveckling

BI-konsult / Business Intelligence / Verksamhetsutveckling

Är du intresserad av verksamhetsutveckling och Business Intelligence? Trivs du med att arbeta i en kundnära roll och leverera effektiva lösningar? Här erbjuds du en varierande roll som BI-konsult i en verksamhet som värnar om din utveckling inom företaget.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Insera.

Om företagetInsera har sedan 1995 levererat lösningar för besluts- och ledningsstöd genom att erbjuda ett komplett BI-system med stöd för analys, rapportering, budget, prognos, planering och visualisering. Insera är specialister inom effektivisering av arbetsprocesser och skapar på så sätt mervärde för stora som små kunder. Du hittar Inseras kunder inom både den privata och offentliga sektorn. Från kontoren i Norrköping och Västerås arbetar idag ett väletablerat team av olika specialister inom BI och verksamhetsutveckling. Här tar du del av en organisation med högt i tak och en arbetskultur som präglas av en prestigelös och hjälpsam attityd.

ArbetsuppgifterSom BI-konsult arbetar du gentemot kunder med fokus på att effektivisera verksamhetens arbetsprocesser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att analysera, paketera och visualisera data för kunderna så att de kan få fördelaktiga insikter och utifrån det ta värdeskapande beslut. Du sätter dig in i kundernas verksamhet och gör tillsammans med dina kollegor en behovsanalys för att kunna leverera rapporter och visualiseringar som hjälper dem i deras beslutstagande. Projekten varierar i storlek och omfattningen av ditt arbete styrs av dina kompetenser och tidigare erfarenheter. I din roll har du nära kontakt med kunder och medverkar på införsäljande möten.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis systemutveckling, datateknik, ekonomi eller motsvarade arbetslivserfarenhet
  • Tidigare erfarenhet som BI-konsult
  • Goda kunskaper i SQL
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Vi ser att du som söker har ett brinnande intresse för Business Intelligence och verksamhetsutveckling. I rollen som BI-konsult har du kontakt med många kunder och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Du trivs med att bygga relationer och sätta dig in i dina kunders verksamheter. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och har förmågan att driva flera projekt parallellt på ett strukturerat sätt. Som person är du initiativtagande och motiveras av ett öppet klimat där dina idéer välkomnas och tillämpas. Vidare trivs du med att arbeta i team och ser värdet i att tillsammans komma fram till en bra lösning för kunden. Som person är du hjälpsam, ödmjuk och ställer gärna upp och stöttar andra. Du är analytiskt lagd och kan identifiera vilken data som skapar ett värde för kund kan snabbt kan sätta dig in i nya branscher och deras behov.

Övrig information
Start: Enligt överrenskommelse
Plats: Norrköping eller Västerås
Lön: Enligt överrenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!