50% Studentbemanning sorteringspersonal /lagerplockare till JetPak

50% Studentbemanning sorteringspersonal /lagerplockare till JetPak

Är du på jakt efter ett meriterande extrajobb som kombineras med sina studier? Är du också morgonpigg och trivs med att samarbeta med i ett lag? JetPak Västerås ger dig chansen att arbeta under tidiga morgnar för att sedan vara startklar för studierna.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos JetPak. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetJetPak är det enkla och snabbaste alternativet för expressleveranser. JetPak täcker alla hörn i de nordiska länderna med representation på 140 orter och enbart i Sverige finns de på 36 orter. Att ta ett paket från A till B kan alla, men få gör det lika snabbt och med samma höga kvalitet och precision som JetPak. Dom levererar snabbt alla dagar i veckan, dygnet runt, året runt och erbjuder också service i hela Norden och Europa med vidare anslutningar till hela världen. Jetpak öppnar en ny anläggning i Västerås i november där leveranser ska sorteras och skickas vidare. Denna anläggning består av en mindre grupp som har gott samarbete och laganda.

ArbetsuppgifterI rollen som lagerplockare/sorteringspersonal består dina uppgifter av att plocka paketen från lastbilen och sedan baserat på postnummer sortera in dessa i rätt fack. En annan kollega kommer med truck att lotsa lasten från lastbilen så dina uppgifter är att plocka och sortera in paketen. Vissa paket är otympliga, så tyngre lyft kan förekomma i tjänsten. Arbetspassen är förlagda från 05:30 - 09:30 på vardagar, då detta är en tjänst på omfattning 50%, är en annan sysselsättning (studier /annan tjänst) ett krav för att vara aktuell då vi arbetar utifrån kollektivavtal. För denna tjänst har vi 2 lediga vakanser som kommer ingå i samma grupp.

Formella krav
  • Pågående utbildning /att du börjar studera till hösten och har minst 6 månader kvar
  • God datorvana
  • Svenska är ett krav
  • Körkort B
  • Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du trivs med fysiskt arbete och motiveras av att arbeta med andra. Du är effektiv och tar initiativ till att arbetet ska flyta på som bäst. Vi ser också att du är van att arbete strukturerat och är noga med att utföra dina uppgifter med högsta kvalité. Då arbetstiderna är tidig morgon ser vi så klart att du är en morgonpigg person som med gott humör är redo att starta dagen tillsammans med ett drivet gäng.

Övrig information
Start: 2 november
Plats: Västerås
Lön: Enligt kollektivavtal

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lagerplock, sorteringspersonal, logistik, lager, 50%, deltid, Västerås, studentbemanning
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!