Två servicemontörer inom VS till Bravida i Västerås

Två servicemontörer inom VS till Bravida i Västerås

Är du en yrkesstolt och driven servicemontör som gillar ordning och reda? Bravidas VS-avdelning i Västerås befinner sig en expansiv fas med många spännande och utmanande jobb. För att kunna fortsätta att leverera på topp behöver vi fler duktiga servicemontörer. Är du, och kanske också din vän/kollega, sugna på nya utmaningar? Ansök redan idag!

Om jobbet
Som servicemontör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, där ingen dag är den andra lik! Du kommer självständigt att planera, samordna och utföra VS-installationer åt våra olika kunder. Uppdragen kan vara allt från kommersiella fastigheter, skolor och idrottshallar till kontor och privata hem.

Hos oss får du ett självständigt arbete och du utför varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vår kultur och vårt arbetssätt kallar vi Bravida Way. Bravida Way bygger på en decentraliserad organisation där entreprenörskap och ansvarstagande är avgörande för utveckling och framgång.

Bravida i Västerås har tre avdelningar: VS, El och Ventilation. Samarbetet är gott och vår målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På VS-avdelningen är vi ca 25 montörer som backas upp av tre projekt-/serviceledare, en kalkylator, en administratör och avdelningschef. Vi är ett bra team som är proffs på just VS och som har roligt tillsammans. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Bravida är en stor arbetsgivare, faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans! Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör och har flerårig yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Våra värderingar genomsyrar allt vi gör, läs mer om dem här. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Här kan du läsa mer om hur din utveckling hos oss fungerar. När du växer, växer vi!

Intresserad?
Absolut sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 31 juli 2021. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Passar du in på profilen? Skicka in ditt CV och ditt personliga brev genom att klicka på knappen "Ansök" nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Bravida har blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare och detta är vi mycket stolta över. Vill du läsa mer om hur det är att jobba hos oss klicka här. Följ oss på Facebook!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (36 dagar kvar)