Servicetekniker inom ventilation till Bravida i Västerås

Servicetekniker inom ventilation till Bravida i Västerås

Är du en serviceinriktad ventilationstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ventilationstekniker till vår avdelning i Västerås.

Om jobbet
Som ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
  • Utföra el. medverka vid OVK-besiktningar
  • Driftsättning av ventilationssystem
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
  • Daglig kontakt med våra kunder
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Västerås har tre avdelningar, vs, el och ventilation. Samarbetet är gott och vår målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På ventilationsavdelningen är vi drygt tio montörer och tekniker som backas upp av två projekt-/serviceledare, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just ventilation. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande uppdrag som gör att vi behöver bli fler. Därför söker vi nu servicetekniker. Intresserad?

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har teknisk utbildning och flerårig erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har OVK-behörighet. Likaså ser vi gärna att du är van vid arbete med styr och injustering. Som person är du driven, engagerad och självgående. Du är tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav.

För att lyckas och trivas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 31 oktober. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (8 dagar kvar)