Serviceelektriker och säkerhetstekniker till Bravida Västerås

Serviceelektriker och säkerhetstekniker till Bravida Västerås

Är du en serviceinriktad elektriker eller säkerhetstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu storsatsar vi i Västerås och söker nya kollegor, intresserad?

Om jobbet
Att arbeta på Bravida innebär att du får ett roligt och ansvarfullt arbete med många chanser till utveckling. Arbetet har hög grad av självständighet där ingen dag är den andra lik.

Som serviceelektriker arbetar du självständigt i olika typer av serviceuppdrag. Du planerar, samordnar och utföra service åt våra olika kunder och har ansvar för att uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
  • Service inom el
  • Utredningar och felsökningar
  • Åtgärdsförslag och genomförande
  • Daglig kontakt med våra kunder
Som säkerhetstekniker har du ett spännande och ansvarsfullt arbete där du ansvarar för uppdragets tekniska utförande från uppstart till sluförande. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Likaså har du har ett stort kontaktnät externt eftersom det är du som sköter all samordningen med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
  • förebyggande och felavhjälpande service
  • underhållsarbeten
  • installation och driftsättning av både befintliga och nya säkerhetsanläggningar.
Bravida i Västerås har tre avdelninger, el, vs och ventilation. Gruppen som arbetar med säkerhet är organiserad under elavdelningen som totalt sett har ett 70-tal medarbetare på el. Avdelningen backas upp av 7 projekt-/serviceledare, administratör, kalkylator och avdelningschef som tillsammans är vi ett stabilt team som är proffs på just el och säkerhet. Här är vi vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och vi värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Hos oss får du ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vem är du?
Hos oss får du vara och utvecklas i den yrkesproffesion du har.

Som serviceelketriker söker vi dig som är utbildad och ECY-certifierad elektriker med ett par års yrkeserfarenhet. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med ett självständigt arbete som bygger på eget ansvar och planering. Som person är du social, driven och mån om att alltid utföra ditt arbete med kundens bästa i fokus. B-körkort är ett krav.

Som säkerhetstekniker söker vi dig som är kunnig och har flerårig erfarenhet av säkerhetsinstallationer, passagesystem, inbrottslarm, teleteknik CCTV-system. Som person är du social, trivs med mycket kundkontakt och har åväl vilja som förmåga att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer. Noggrannhet och kvalitetsmässighet är en självklarhet för dig. B-körkort liksom en godkänd kontroll hos Rikspolisstyrelsen är ett krav.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 16 februari. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (19 dagar kvar)