Säkerhetstekniker till Bravida i Västerås

Säkerhetstekniker till Bravida i Västerås

Är du en serviceinriktad säkerhetstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en säkerhetstekniker till Bravida i Västerås. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Som säkerhetstekniker jobbar du med allt inom brand, säkerhet och tele. Vi utför ett omväxlande arbete med både större projekt och mindre serviceuppdrag. För oss är det viktigt att våra tekniker har rätt förutsättningar på sina uppdrag och vi erbjuder därför både interna och externa utbildningar.

Som säkerhetstekniker på Bravida kommer du att arbeta med följande:
  • Installation och driftsättning av säkerhetsanläggningar
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
  • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras säkerhetsanläggningar
  • I viss mån agera tekniskt säljstöd till våra säljare
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Västerås har tre avdelninger, el, vs och ventilation. På säkerhetsavdelningen, som är en del av elavdelningen, är vi 4 medarbetare som tillsammans bildar ett stabilt team. Vi är vana vid att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har el-teleteknisk utbildning och som har några års erfarenhet av säkerhetsinstallationer och är kunnig inom data- och nätverkslösningar. Det är meriterande om du har jobbat med våra system Autotronica och Integra tidigare men arbetar även med för marknaden vanligt förekommande system. Som person är du driven, engagerad och prioriterar såväl framdrift som kvalitet. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt.

B-körkort och en godkänd kontroll hos Rikspolisstyrelsen är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 26 mars 2019

Intresserad? Eftersom ansökningarna hanteras löpande ber vi dig att skicka in din ansökan redan idag! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 27 mars (4 dagar kvar)