Ledande montör inom vs till Bravida i Västerås

Ledande montör inom vs till Bravida i Västerås

Är du en erfaren montör inom VS som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ledande montör till vår vs-avdelning i Västerås.

Om jobbet
Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! Som ledande montör har du utförandeansvar för våra projekt. Du tillsammans med projektledaren svarar för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
  • Säkerställa att företaget verksamhetsledningssystem följs
  • Rapportera fortlöpande till projektledaren
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbete
Du kommer ansvara för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Bravida i Västerås har tre avdelningar, vs, el och ventilation. Samarbetet är gott och vår målsättning är att i huvudsak åta oss projekt och uppdrag som omfattar samtliga teknikområden. På vs-avdelningen är vi 24 montörer, som backas upp av tre projekt-/serviceledare, en kalkylator, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just vs. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor, arbeta med spännande och utmanande projekt. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med en förnyad organisation, därav söker vi nu en ny ledande montör.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetar som ledande montör idag eller har flerårig erfarenhet som vs-montör och nu är redo för nästa steg. Din bakrund har du som montör och du har även dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 22 mars. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 22 mars (4 dagar kvar)