Ledande montör inom el till Bravida i Västerås

Ledande montör inom el till Bravida i Västerås

Är du en erfaren montör inom el som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda? Vi söker en ledande montör inom entreprenad till vår elavdelning i Västerås. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som ledande montör på Bravida arbetar du i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Ditt arbete är självständigt och du är ansvarig för att varje uppdrag utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Ingen dag är den andra lik!

I rollen som ledande montör har du utförandeansvar för våra projekt. Du, tillsammans med projektledaren, svarar för utförande, bemanning och att den löpande arbetsprocessen följs. Mer konkret kommer dina arbetsuppgifter bestå av:
  • Planering av arbetet och den dagliga bemanningen för pågående projekt
  • Rapportera fortlöpande till projektledaren
  • Att vara delaktig i Bravidas utveckling.
Bravida i Västerås har tre avdelninger, el, vs och ventilation. På elavdelningen är vi ca 90 medarbetare som alla är proffs på just el. Vi är vana vid att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Vårt erbjudande till dig är ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Om du har erfarenhet som ledande montör är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av svagström eller styr- och reglerteknik. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja att alltid utföra ett bra, säkert och kvalitetsmässigt arbete, med kunden i fokus. Vidare värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningssamt sätt. För att trivas i rollen bör du vara social och utåtriktad. Du är trygg i dig själv och i ditt ledarskap och har god förmåga att överblicka projekten och agera därefter.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 25 mars 2021. Intresserad? Ansök redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 25 mars 2021 (24 dagar kvar)