Larminstallatör till Bravida Västerås

Larminstallatör till Bravida Västerås

Är du en serviceinriktad larminstallatör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu satsar vi i Västerås med omnejd och söker nya kollegor, intresserad?

Om jobbet
Att arbeta på Bravida innebär att du får ett roligt och ansvarfullt arbete med många chanser till utveckling. Arbetet har hög grad av självständighet där ingen dag är den andra lik.

Som larminstallatör arbetar du självständigt med planering och samordning i olika typer av uppdrag, med installation och service av trådbundna inbrottslarm, nätverksbaserade kamerasystem och högsäkerhetsanläggningar till kunder med höga säkerhetskrav. Du har ansvar för att uppdragen utförs enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Arbetet är spännande och ansvarsfullt då du ansvarar för uppdragets tekniska utförande, från uppstart till sluförande. Du kommer att ingå i ett väl inarbetat team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Likaså har du har ett stort kontaktnät externt eftersom det är du som sköter all samordning med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:
  • utredningar och underhållsarbeten
  • installation och driftsättning av både befintliga och nya säkerhetsanläggningar
  • förebyggande och felavhjälpande service.
Bravida i Västerås har tre avdelninger, el, vs och ventilation. Gruppen som arbetar med säkerhet är organiserad under elavdelningen som totalt har ett 70-tal medarbetare. Avdelningen backas upp av sju projekt-/serviceledare, administratör, kalkylator, avdelningschef och två filialchefer som tillsammans är ett stabilt team som är proffs på just el och säkerhet. Här är vi vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och vi värnar arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Hos oss får du ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Om dig

Du som söker denna tjänst har följande meriter:
  • El-/telegymnasium, teknik- och teknisk industrigymnasium eller motsvarande utbildning/erfarenhet
  • Flerårig erfarenhet av kabelinstallationer och installation av larm- och säkerhetsprodukter, inklusive trådbundna inbrottslarmsanläggningar.
B-körkort är ett krav, liksom god svenska och datorvana.
Erfarenhet av arbete med passersystem, TV-övervakning och brandlarm är meriterande.

Vi önskar också att du har god social förmåga och är duktig på att bemöta kunder. Som person är du social, driven och mån om att alltid utföra ditt arbete med kundens bästa i fokus. Att ta eget ansvar är självklart för dig, liksom förmågan att arbeta självständigt. Du är flexibel och försöker alltid att se lösningar och inte problem. Eftersom arbetet handlar om säkerhet är det också viktigt att du är ostraffad.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 16 maj. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (27 dagar kvar)