Bravida El-service söker säljande serviceledare!

Bravida El-service söker säljande serviceledare!

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se

I år firar Bravida stolt sitt 100-årsjubileum och ser nu fram emot att utvecklas i minst hundra år till. Nu har du möjlighet att bli en del av vår spännande framtidsresa! Nu söker vi en driven serviceledare till vår El-serviceavdelning i Västerås. Hos oss får du chansen att växa tillsammans med engagerade, lösningsfokuserade och kompetenta kollegor.

Om jobbet
Rollen som serviceledare på Bravida El-service innebär att du ansvarar för serviceuppdrag samt mindre installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 • Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
 • Att utveckla och bevara kundrelationer
 • Att jobba mot våra befintliga ramavtal och även sälja nya
 • Att skapa merförsäljning/tilläggsjobb i de projekt vi arbetar med
 • Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
 • Att leda och engagera medarbetare
 • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Hos oss på Bravida El-service erbjuds du frihet under ansvar och du kommer du arbeta nära våra kunder i deras dagliga verksamhet. Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för kvaliteten i projekt och att leverans lever upp till kundens förväntningar. De projekt och kunder vi arbetar med är bland annat inom fastighet, bygg och entreprenad där du blir en viktig nyckelspelare i vår framtida tillväxtresa.

Vi söker dig som
 • Har arbetat som elektriker
 • Har haft en liknande roll
 • Tidigare har kalkylerat på jobb
 • Har stora kontaktytor
 • Har B-körkort
I din yrkesprofession trivs du med att ha stora kontaktytor och du är duktig på att bevara samt skapa goda kundrelationer. Du ser sälj som en utvecklande och rolig utmaning i ditt arbete då du har ett affärsmässigt tänk.

Du utmanas av att driva verksamhetsförändringar där din förmåga att lyssna, samarbeta och kommunicera sätts på prov. Som person är du nyfiken, energifull och flexibel och bidrar till en positiv atmosfär.

Vad erbjuder vi dig?
Som serviceledare hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka. Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom serviceledning, ledarskap och teknik där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom Bravidaskolan. På vår avdelning har vi haft en god tillväxt där det för rätt person ges goda möjligheter till karriärutveckling och utökat ledarskap - När du växer, växer vi!

Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Hur söker jag jobbet?
Sista ansökningsdatum: 6 juni

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (16 dagar kvar)