Företagssäljare till Bonier Business Media Sales i Västerås

Företagssäljare till Bonier Business Media Sales i Västerås

Kliv in i rollen som företagssäljare där du som anställd på Bonnier Business Media Sales dagligen kommer hålla kontakt med beslutsfattare och chefer inom svenskt näringsliv.

Om tjänsten
Du kommer att representera några av Sveriges mest ledande affärsmagasin, exempelvis Resumé, Dagens Media och Veckans Affärer. Tjänsten går ut på att sälja fysiska och digitala prenumerationer till företagare via telefon i syfte att hjälpa dem fatta bättre affärsbeslut.
  • Du kommer att från din kontorsplats kontakta potentiella business-to-business kunder per telefon och e-post i syftet att sälja några av Sveriges ledande affärsmagasin.
  • Utföra noggranna behovsanalyser för att kunna hjälpa, presentera och sälja våra affärstjänster efter kundens intresse och behov.
  • Arbeta individuellt mot en försäljningsbudget och som team mot ett gemensamt årsmål.
  • Som anställd får du regelbunden coachning. Du arbetar i toppfräscha lokaler i en miljö som har inretts av samma designbyrå som utformat Spotifys huvudkontor.
Om oss
Bonnier AB erbjuder långsiktiga utvecklingsmöjligheter inom hela organisationen. Vi är medlemmar i branschorganisationen Kontakta vilket innebär att du som anställd har trygga arbetsvillkor motsvarande ett kollektivavtal samt att vi sköter vår försäljning professionellt. Du blir en del av ett drivet, energiskt team på 30 personer som sitter endast 7 minuter från centralstationen i Västerås.
Lönen sätts individuellt efter din ålder och branscherfarenhet. Den utgår från en lönemodell som successivt höjer din fasta garantilön, rörliga provision, bonus samt dina anställningsfördelar desto längre tid du arbetar inom företaget.

Om dig
Även om ingen säljerfarenhet krävs är det givetvis meriterande. Goda kunskaper i svenska är viktigt för tjänsten och du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är ansvarsfull, har eget driv men är också en lagspelare. Söker du ett roligt, stimulerande och utmanande yrke där du får en unik inblick i mediebranschen, och där du ser försäljning som ett jobb för framtiden ska du inte tveka att skicka in din ansökan redan idag!

Om anställningen
Bonnier Business Media Sales har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Bonnier Business Media Sales erbjuder dig:
  • Karriärmöjligheter
  • Stor koncern
  • Roligt på jobbet
Om ansökan
Tjänsten har start i februari. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får träffa Bonnier Business Media Sales för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson på tel. via 021-470 29 03.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel. 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Åsa Andersson
Telefon 021-4702903
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 feb (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.