Servicetekniker/Mekaniker till Kia Erikslund

Servicetekniker/Mekaniker till Kia Erikslund

Kia Erikslund växer och söker nu ytterligare en
Servicetekniker/Mekaniker till en av Sveriges modernaste
Kia-anläggningar som invigdes i november 2017. Vi söker dig som vill jobba med kvalitet i toppmoderna lokaler med ett serviceteam som brinner för Kia. Missa inte möjligheten till att få representera Sveriges tredje största bilmärke 2017 och 2018.


Arbetsuppgifter
Som servicetekniker/mekaniker hos Kia på Erikslund utför och diagnostiserar du service och reparationer. Du kommer att arbeta med allt från felsökning till programmering med den senaste eltekniken. Du kommer också att få arbeta med grundläggande underhållsarbete från Kia:s breda serviceutbud och Kia:s 7 åriga garantiprogram, så som Kia Originalservice, bromsbyte, motorservice och hjulinställningar.

Kia är ett av världens ledande bilmärken och har produkter som ligger bland de absolut främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Kvalifikationer
Tjänsten förutsätter att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som servicetekniker/mekaniker/tekniker. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs kunskaper inom detta. Att tala och skriva obehindrat på svenska och inneha B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad och har hög arbetsmoral vilket gör att du trivs med att arbeta i ett av Sveriges främsta Kia-serviceteam. Du trivs också med kundkontakter och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbete i
en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Sveriges tredje största bilmärke. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.
  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
  • Närhet till E18 och ett av Sveriges största handelsområden
Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb.vasteras@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Servicetekniker – Erikslund"

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bjorkmansbil.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kia på Erikslund invigdes i november 2017 och är en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar. Kia är Sveriges tredje största bilmärke 2017 och 2018, men är också Västerås största bilmärke hittils under 2019.

Björkmans Bil grundades 1965 och är auktoriserad återförsäljare av Kia. Verksamheten bedrivs i moderna fullserviceanläggningar i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika samt Erikslund i Västerås.

Vi omger oss gärna med kunniga och drivande medarbetare och vi söker ständigt efter dig som brinner för relationer och vill utvecklas i bilbranchen!