Servicerådgivare sökes till Kia Erikslund

Servicerådgivare sökes till Kia Erikslund

Kia Erikslund växer och vi söker nu efter ytterligare förstärkning till ett av Sveriges bästa Kia-serviceteam. Vi söker nu efter en Servicerådgivare/kundmottagare som alltid ser till kundens bästa och som vill jobba i toppmoderna lokaler hos en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar. Missa inte möjligheten till att få representera Sveriges tredje största bilmärke 2017 och 2018.

Arbetsuppgifter
Som Servicerådgivare/Kundmottagare hos oss jobbar du nära våra kunder och är vårt ansikte utåt. Du ger kostnadsförslag, säljer servicetjänster, håller kunden uppdaterad om pågående uppdrag och utvärderar avslutande ärenden. I stort säkerställer du att kunden omhändertas på ett korrekt och professionellt sätt. Kunderna möter du över disk, via telefon eller mail. Målet är en nöjd kund med ett problemfritt bilägande.

Du ansvarar för:
 • Svarstid och bemanning för inkommande kunder
 • Bokningar av verkstadstider
 • Prisförfrågningar på service, reparationer och reservdelar
 • Kampanjinkallningar
 • Hyrbilsadministration
 • Garantiärenden
 • Fakturering
Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad, förtroendeingivande och har god planeringsförmåga. Vi ser att du har en fordonsteknisk utbildning eller har ett stort fordonsintresse. Har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter hos en annan bilfirma, har erfarenhet från
Kia eller vårt affärssystem Kobra är det mycket meriterande. Du bör även ha vana av att arbeta med dator och trivas i att arbeta i högt tempo med mycket kundkontakt.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. För att du skall kunna utbilda dig vidare hos Kia Academy eller ha kontakt med våra kunder bör du kunna prata Svenska flytande både i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är en lagspelare men som även klarar av att arbeta självständigt. Du är en glad person som inte tvekar att hjälpa andra.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbete i en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Sveriges tredje största bilmärke. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.
 • Heltidstjänst 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
 • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
 • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
 • Bli del av ett härligt gäng
 • Bra personalförmåner
Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb.vasteras@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Servicerådgivare – Erikslund"

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bjorkmansbil.se
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kia på Erikslund invigdes i november 2017 och är en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar. Kia är Sveriges tredje största bilmärke 2017 och 2018, men är också Västerås största bilmärke hittils under 2019.

Björkmans Bil grundades 1965 och är auktoriserad återförsäljare av Kia. Verksamheten bedrivs i moderna fullserviceanläggningar i Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika samt Erikslund i Västerås.

Vi omger oss gärna med kunniga och drivande medarbetare och vi söker ständigt efter dig som brinner för relationer och vill utvecklas i bilbranchen!