Verkmästare Skadeverkstad till Björkmans Bil Tunbytorp

Verkmästare Skadeverkstad till Björkmans Bil Tunbytorp

Vi är i en expansiv fas och behöver förstärka vårat serviceteam på
Tunbytorp med en Verkmästare för Skadeverkstaden. Är du serviceinriktad, problemlösare och ser till kundens bästa? Söker du ett jobb där du får vara företagets ansikte utåt? Vi har jobbet för dig!

Om jobbet
Som Verkmästare för Skadeverkstaden arbetar du tillsammans med ett starkt skadeverkstadsteam där du är ansvarig för planering och fördelar arbeten till hela gruppen. Du har dessutom daglig kontakt med våra kunder som du vägleder i tekniska frågor, bokar tid och upprättar kostnadskalkyler. Du kommer ha mycket kontakt med försäkringsbolag, telefon och garantifrågor samt fakturering och din uppgift är att alltid se till att kunden blir nöjd med vårt sätt att lösa deras ärende. Rollen innebär ett självständigt arbete där du ansvarar för att alla reparationer följer planeringen på ett korrekt sätt och genomförs enligt
skadeprocessen från början till slut.

Personprofil
Vi söker dig som trivs att arbeta med människor och har god förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och medarbetare. Du bör kunna kommunicera flytande både på både svenska och engelska i tal och skrift och ha lätt för att följa rutiner och processer, samt inte tvekar att förändra något till det bättre. Du har god förmåga att planera ditt arbete, vara flexibel om situationen kräver det och du hanterar stress på ett strukturerat och professionellt sätt.

Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter inom branschen och du har erfarenhet av våra affärssystem Kobra och Cabas. B-körkort erfordras.

Vad kan Björkmans Bil erbjuda mig?
Vi erbjuder dig en spännande tjänst inom en verksamhet under stark tillväxt. Hos oss får du tillsammans med kompetenta kollegor möjligheten att utvecklas inom ett starkt varumärke. Vi har en verksamhet med starkt försäljningsdriv och högt i tak. Självklart har vi kollektivavtal och vidareutbildning av vår personal.

Ansökan
Anställningen en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till nyttjobb@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Verkmästare Skadeverkstad – Västerås"

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bjorkmansbil.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil grundades 1965 och är auktoriserad för 6 nybilsmärken. Verksamheten bedrivs i moderna fullserviceanläggningar i Avesta, Borlänge, Erikslund Västerås, Falun, Ludvika samt huvudkontoret på Tunbytorp i Västerås. Totalt är vi 130 anställda som omsätter ca 500 miljoner kronor per år. Vi omger oss gärna med kunniga och drivande medarbetare och vi söker ständigt efter dig som brinner för relationer och vill utvecklas i bilbranchen!