Bilsäljare till Kia på Erikslund

Bilsäljare till Kia på Erikslund

Kia på Erikslund växer och söker nu ytterligare en säljare till en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar som invigdes i november 2017. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder. Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb där du får chansen att representera Sveriges tredje största bilmärke 2017 och 2018.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya personbilar från Kia:s breda modellprogram, samt begagnade bilar av alla märken. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella privat- /företagskunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra olika produkter och tillval, både i hallen samt via telefon och mail. Kia-teamet hjälps gemensamt åt att hålla Sveriges modernaste Kia-showroom i skick samt andra arbetsuppgifter så som att annonsera bilar på nätet, se till att rätt information finns och att genomföra gemensamma säljaktiviteter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som bilförsäljare som har ett gott sinne för siffror och affärer. Du älskar att nå avslut med våra kunder och har du dessutom erfarenhet av företagsförsäljning är det mycket meriterande. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer, oavsett vilken kund som kommer in i hallen. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat Kia-team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en teamplayer. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbeta i en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Sveriges tredje största bilmärke. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi kan erbjuda dig;
  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten ingår viss helgtjänstgöring enligt schema.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön
  • Närhet till ett av Sveriges största handelsområden
Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till jobb.vasteras@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Bilsäljare – Erikslund"

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://kia.bjorkmansbil.se/
Sista ansökningsdag 9 mars (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kia på Erikslund invigdes i november 2017 och har sedan dess växt och blivit en av Sveriges största Kia-anläggningar. Vi finns på det populära handelsområdet Erikslund i Västerås.

Björkmans Bil grundades 1965 och är auktoriserad återförsäljare av Kia - Sveriges tredje största bilmärke. Verksamheten bedrivs i moderna fullserviceanläggningar i Avesta, Borlänge, Erikslund Västerås, Falun, Ludvika samt huvudkontoret på Tunbytorp i Västerås. Totalt är vi 130 anställda som omsätter ca 500 miljoner kronor per år.
Vi omger oss gärna med kunniga och drivande medarbetare och vi söker ständigt efter dig som brinner för relationer och vill utvecklas i bilbranchen!