Säljare till Björkmans Bil Erikslund

Säljare till Björkmans Bil Erikslund

Björkmans Bil Erikslund växer och vi söker nu efter Västerås bästa säljare till en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar som invigdes i november 2017. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder. Missa inte möjligheten till ett utvecklande jobb där du får chansen att representera Kia – Västerås mest sålda bilmärke, hälsar tf. Försäljningschef Heresh Karim.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya personbilar från Kia:s breda modellprogram, samt begagnade bilar av alla märken. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella privat- /företagskunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar, så att de blir mycket nöjda över vårt sätt att lösa deras behov.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra olika produkter, tillval och finansieringslösningar, både i hallen samt via telefon och mail. Kia-teamet hjälps gemensamt åt att hålla vårt moderna Kia-showroom i skick samt andra arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet som bilsäljare som har ett gott sinne för siffror och affärer. Vi söker dig som utmanas och drivs av höga mål och som har dokumenterat goda resultat inom försäljning. Du älskar att nå avslut med våra kunder och har du dessutom erfarenhet av företagsförsäljning är det mycket meriterande. Vidare har du en treårig gymnasial utbildning, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska.

Personliga egenskaper
Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer, oavsett vilken kund som kommer in i hallen. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat Kia-team som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta handelsområden, med en stor naturlig ström av kunder. Du kommer arbeta på en av Sveriges modernaste Kia-anläggningar, med personal som brinner för Kia – Sveriges tredje största bilmärke 2017, 2018, 2019 och 2020. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.
Vi kan erbjuda dig:
  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbete med Kia – ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön
  • Närhet till E18 och ett av Sveriges största handelsområden
Ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med Friendly HR. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Elin Tiger Mårtensson 0735-370807. Ansök via https://friendlyhr.se/ledigajobb/ eller läs mer på www.bjorkmansbil.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bjorkmansbil.se
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Björkmans Bil (Bertil Björkman Bil AB) är en av Sveriges största Kia-exklusiva återförsäljare och ett av Mellansveriges äldsta familjeföretag i bilbranschen med rötter från 1965. Vi finns idag på sex orter: Avesta, Borlänge, Falun, Ludvika, Lindesberg och på Erikslund i Västerås. Under sommaren 2022 inviger vi vår nya Kia-anläggning i Örebro och då kommer Björkmans Bil att omfatta totalt ca 165 medarbetare och omsätta drygt 1 miljard kronor. Vi kommer då att hjälpa ca 4500 kunder att köpa bil och ta hand om ca 40.000 kunder på våra serviceverkstäder.