Vill du sommarjobba på Bilias Centrala Kundservice i Västerås?

Vill du sommarjobba på Bilias Centrala Kundservice i Västerås?

På Bilia har vi en central Kundservice som bemöter Bilias kunder i hela landet! Nu söker vi flera nya kollegor som vill vara med och bidra till en bättre upplevelse för våra kunder och kollegor under sommaren.
Vi söker dig som är glad, positiv och mycket serviceinriktad person som med stort engagemang delar vår målsättning att blir branschens bästa servicebolag!
I rollen som kundservicemedarbetare hos Bilia kommer du att få chansen att jobba i ett målmedvetet och inspirerande kundserviceteam. För att trivas i rollen skall du brinna för att leverera service i världsklass samt motiveras av att ge det lilla extra!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Kundservicemedarbetare på Firstline kommer du att arbeta på Bilias centrala Kundservice och ingå i ett team med mycket energi och målmedvetenhet. Som Kundservicemedarbetare kommer du arbeta med att bemöta Bilias kunder i en första kontakt via telefon, för att sedan hjälpa och styra dem rätt i vår organisation. Du kommer därmed vara vår röst utåt och vara en viktig första kontakt!

Kompetenskrav:
  • Du har minst gymnasiekompetens och gärna någon form av yrkeserfarenhet från serviceyrket, där du haft daglig kontakt med kunder via telefon.
  • Du är en mycket van datoranvändare och snabb på tangentbordet.
  • Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Vem är det vi söker?
Vi söker dig som är mycket serviceinriktad med kundernas och kollegornas bästa i ständigt fokus. Du är en utåtriktad person som har lätt för att kommunicera med alla typer av kunder och det hörs tydligt att du uttrycker dig utan svårighet i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Självklart är du professionell och trevlig i ditt kundbemötande och du utstrålar energi, ser nya arbetsuppgifter som en positiv utmaning –en person som trivs med tempo! Bilia genomsyras av en äkta vilja att ge god service och se nöjda kunder. Då är det av yttersta vikt att våra medarbetare är både kompetenta och engagerade och därför är vi beredda att investera i dig. Självklart får du en god introduktion när du börjar för att snabbt komma in i verksamheten och företagskulturen.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en visstidsanställning på heltid under perioden 200601-200830. Schemalagd arbetstid vardagar mellan 07.00 och 18.00. Frågor besvaras av rekryterande chef . Facklig kontaktperson är Hanna Berglinn, Unionen, tfn 010-497 27 67. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sandra Andersson
Telefon 010-497 27 70
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.