Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Vill du jobba på Bilias Kundservice under höstens däcksäsong?

Brinner du för att leverera bästa möjliga service och tycker du om att vara kundens första kontakt? Då är det dig vi söker till vår kundservice på Bilia. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och genomsyras av en äkta vilja att ge god service och se nöjda kunder. Här kan du vara med och bidra till en bättre upplevelse för våra kunder samt våra kollegor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Kundservicemedarbetare på Firstline kommer du att arbeta på Bilias centrala Kundservice och ingå i ett team med mycket energi och målmedvetenhet. Här jobbar du med telefon och dator som arbetsredskap och ger en förstklassig service där kundens förväntningar överträffas. Du kommer hjälpa till att styra våra kunder rätt i organisationen, vara vår röst utåt och därmed en viktig första kontakt.

Under däcksäsong behöver våra kunder även hjälp att boka in sina bilar för hjulskifte och där har du en viktigt del för att underlätta för såväl våra kunder som vår verksamhet.

Vad vi önskar av dig:
  • Du har minst gymnasiekompetens och gärna någon form av yrkeserfarenhet från serviceyrket, där du haft daglig kontakt med kunder via telefon.
  • Du är en mycket van datoranvändare och snabb på tangentbordet.
  • Du uttrycker dig utan svårighet i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.
Du som söker är en glad, positiv och mycket serviceinriktad person som med stort engagemang har kundernas och kollegornas bästa i ständigt fokus. Du är en utåtriktad person som är professionell och trevlig i ditt kundbemötande och har lätt för att kommunicera med alla typer av kunder.

Din arbetsmoral är hög och du tar eget ansvar för ditt arbete, en lagspelare som inte är rädd för att växla upp vid toppar - du är en person som trivs med tempo!

Anställningsform, omfattning, placeringsort

Tjänsten är en visstidsanställning med placering i Västerås under vår däcksäsong som sträcker sig från september - december, vill du även jobba under julen så finns det möjlighet till det!

Schemalagd arbetstid är vardagar mellan 07:00 och 19.00.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emma Linder
Telefon 010-497 27 60
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 5 aug 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com