Säljare till mc, moped och cykel

Säljare till mc, moped och cykel

Bike & Repair AB expanderar och söker ny medarbetare

Har du ett stort intresse för Cyklar, moped / MC / ATV och vill arbeta hos oss? Är du serviceinriktad, har erfarenhet av försäljning och trivs att arbeta resultatorienterat och att utveckla dina ledaregenskaper? Då har vi jobbet för dig!

Om jobbet

Vi söker följande medarbetare: Försäljare, mekaniker/reparatör för Cyklar, mopeder / MC och ATV. Utöver detta förekommer varumottagning, kundmottagning och garantihantering. Då vi är i en växande fas kommer stor möjlighet att finnas för dig att vidareutvecklas och eventuellt förstärka på en rad övriga områden inom verksamheten.

Om dig

Vi söker främst dig som har erfarenhet av försäljning. Vidare har du ett brinnande intresse för cyklar och motorfordon, tycker om att meka och som gärna skruvar och arbetar med händerna.
Detta är ett arbete för dig som är självständig, stresstålig, serviceorienterad och en problemlösare.

Meriterande om du har

Körkort B eller körkort A
Försäljningsvana
Teknik- & mekanikintresse

Om anställningen
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Butik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://bikerepair.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bike & Repair AB är ett företag etablerat i Västerås sedan 2008. I vår sprillans nya (större) butik bedriver vi försäljning av fyrhjulingar, moped / MC scooter / ATV, (el)cyklar, Cyklar samt tillbehör. Vi är återförsäljare av flertalet kända fabrikat.

Våra kunniga mekaniker/montörer erbjuder kunderna reparation av cyklar, och motorfordon, samt hjälper kunder med råggivning.