Innesäljare sökes till vår filial i Västerås

Innesäljare sökes till vår filial i Västerås

Innesäljare sökes till vår filial i Västerås. Brinner du för att skapa och bygga relationer samt trivs i mötet med andra människor? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och/eller erfarenhet från bygg, ventilation eller plåt? Då har vi rollen för dig!

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett härligt team och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgång.

Arbetsuppgifter
  • Genomföra aktivt försäljningsarbete (ex; följa upp förfrågningar och undersöka kundens behov)
  • Aktivt arbeta med att bearbeta nya kunder tillsammans med våra utesäljare i regionen
  • Värna om samt utveckla relationen med våra befintliga kunder
  • Skriva och följa upp offerter till kund
  • Hantera eventuella reklamationer
  • Ta emot och registrera inkommande ordrar
  • Registrera kundnoteringar i vårt CRM-system.
  • Samverka med alla kollegor inom företaget för att ge kunden bästa service
Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna mot verksamheter inom vår bransch. Du ser dig själv som en mål- och resultatorienterad person och har intresse för byggnadstekniska lösningar.

Du brinner för service och sätter alltid kunden först, en av dina många styrkor är att vara lösningsorienterad då du ser möjligheter där andra ser problem. För att lyckas i rollen behöver du vara driven, flexibel, noggrann och duktig på att samarbeta med andra.

Struktur är något som du värderar högt och du trivs i en miljö med högt tempo. Arbetet kräver att du har en väldigt god kommunikationsförmåga där du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal såväl som skrift – fler språk är meriterande.

Övrigt

Befattningen är en tillsvidareanställning som inleds med en 6 månaders provanställning. Ansök snarast, då urvalet sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Upplysningar lämnas av Platschef Jesper Johansson på mail: jesper.johansson@bevego.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bevego.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (28 dagar kvar)