Studie- och Yrkesvägledare

Studie- och Yrkesvägledare

Vägleder och väcker nyfikenhet

Vi hjälper människor till studier och jobb – vill du följa med? Nu söker vi en legitimerad studie- och yrkesvägledare som verkligen ser människor. En person som kan upptäcka guldkornen, kanske att en deltagares hobby kan vara mer relevant för framtiden än tidigare erfarenhet? Du vägleder och väcker nyfikenhet.

Det här gör du om dagarna

På Best är du aldrig ensam. Här finns alltid en kollega redo att snacka jobb eller dra ett skämt för. Kort och gott består din vardag av att samarbeta med andra människor – såväl kollegor som deltagare och branschfolk. Du jobbar med samtal, både individuellt och i grupp. På det viset lär du känna deltagarna, tar reda på kompetenser, drömmar och egenskaper. Du håller dig uppdaterad om det lokala utbudet av studie- och yrkesmöjligheter genom löpande research. Det är en självklarhet för att matcha rätt. Blir det jobb, universitet eller yrkesutbildning? Kanske kurser för att göra ryggsäcken komplett? Du ser varje individ och stöttar mot studier eller jobb.

Din profil

Är du en legitimerad studie- och yrkesvägledare med yrkeserfarenhet? Driven, lyhörd och självgående? Självklart en människokännare av rang. Vi värdesätter att du har erfarenhet av att jobba med olika målgrupper – och gärna kan kommunicera på fler språk än svenska och engelska. Det är toppen om du har ett brett kontaktnät och koll på den lokala marknaden. För att klura ut de administrativa uppgifterna som tjänsten innebär behöver du vara en van datoranvändare. Dessutom krävs B-körkort för att du smidigt ska kunna fara omkring på spännande uppdrag.

Ansvarig rekryterare
Feras Zanghaneh016-400 99 18
feras.zanghaneh@bestbemanning.nu
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bestbemanning.nu
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas – vara best!