Sommarjobba på ICA Maxi Erikslund

Sommarjobba på ICA Maxi Erikslund

Vi söker sommarjobbare

Nu vill vi säkra upp med duktiga butiksmedarbetare inför kommande semestertider. Vi söker flera sommarjobbare. För att du ska hinna bli varm i kläderna börjar vi gärna introduktionen omgående med möjlighet att jobba några dagar redan innan sommaren. Efter sommaren kan det även finnas möjlighet till förlängning i uppdraget.

Flera olika tjänster

På ICA Maxi säljer vi det mesta för både vardag och fritid. Med det sagt har vår butik en varierande skara kunder. Stor del av jobbet innebär social kontakt, och därför söker vi dig som tycker om att träffa andra människor. Det ser vi som en förutsättning för att hålla förstklassig service.

Arbetet i butiken är inriktat på matsidan och innehåller olika tjänster med till exempel plock av kolonialvaror samt färskvaror eller att plocka onlinekunders ordrar. Några uppdrag kommer även innebära arbete i delikatessen med kundbetjäning över disk.

Din profil

För att lyckas och trivas i rollen som sommarjobbande butiksmedarbetare behöver du känna dig engagerad inför ditt jobb. Vi jobbar i ett ganska högt tempo, så du bör vara en glad, positiv och energisk person. Självklart prioriterar vi också din kommunikativa förmåga – ett bra kundbemötande och god service väger tungt!

Vi ser gärna att du som söker jobbet vill och kan jobba hela sommaren.

Det ska alltid vara lätt och personligt att handla hos oss!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.bestbemanning.nu
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ICA Maxi Erikslund prioriterar enkelhet och service och vi har alltid som ambition att vara i toppklass. Vi jobbar för att sprida matglädje till våra kunder och det ska vara enkelt och personligt att både jobba och handla hos oss.

Vi som jobbar här tycker om fart och fläkt och tycker om att träffa människor. Vi bidra med vår kunskap och hjälper alltid till, det faller sig naturligt för oss. Dessutom har vi roligt på jobbet!