Sommarvikariat EKO Västerås

Sommarvikariat EKO Västerås

EKO i Västerås söker engagerade medarbetare med stort intresse för sälj, kundservice och som gillar att arbeta i en butik med högt tempo varierande arbetsuppgifter. I sommar vill vi vara det självklara valet för turister och semesterfirare i alla väder och alla dagar i veckan.

Vi söker
Serviceinriktade personer med passion för butiksförsäljning som ger det lilla extra i bemötandet då våra kunder är viktigast för oss.Personlig service och glatt bemötande är en självklarhet.

Vi söker lagspelare då vår framgång ligger i viljan att samarbeta och ingå i en skön gemenskap. Prestigelöshet och en vilja att hugga i är ett måste. Det innebär att vi hjälps åt där butiken bäst behöver det. Flexibilitet är en viktig egenskap.

Vårt breda sortiment och att utbudet är attraktivt för hela familjen gör att vi blir en destination och ett utflyktsmål för våra kunder. Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning och varuhantering. Har du arbetat med beställningar tidigare kommer det vara till god nytta i tjänsten. Du är van att arbeta självständigt och fokusera på lösningar hellre än problem.

Kännedom om delar eller hela vårt sortiment är meriterande.

Din främsta uppgift som butikssäljare är att serva kunderna. Det gör du genom att skapa säljande avdelningar med rätt budskap, skyltar och att se till att rätt varor finns på plats vid rätt tillfälle.

Det kan också innebära att du är kundens kassör med möjlighet att avsluta shoppingupplevelsen på ett sätt som överträffar kundens förväntningar.

Vi söker medarbetare till olika avdelningar och under olika lång tid under semesterperioden.

Exempel på tjänster är:
  • Kassa/ Kundservice / Bistro
  • Konditori / Bistro
  • Butikssäljare – varuhantering, beställning & kundservice
Att jobba på EKO
Vi söker dig som är glad och engagerad. Du gillar att arbeta i butik med allt från att sälja, exponera, varuhantering till att ha kontakt med leverantörer och kunder.

Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för försäljning, kundservice och människor.

Truckkort är meriterande. Annan erfarenhet från försäljning och kassaerfarenhet är meriterande.

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag inom Bergendahlskoncernen med intressanta framtidsplaner och starka värderingar.

Detta är EKO
På Eko vill vi skapa en shoppingupplevelse. Bla bjuder vi på butiksevent med olika teman. Vårt koncept är inriktat mot hem och fritid. Vi är till för alla som gillar kända märken till riktigt bra priser på ett och samma ställe. Vi har stora varuhus med en unik bredd i sortimentet.

Tjänsten
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet. Tjänsten är ett semestervikariat.

Sysselsättningsgrad 40-80%

Skriv i din ansökan vad som intresserar dig mest och när under sommaren du kan arbeta. Våra semesterperioder sträcker sig främst över v. 26-33.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Din ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31/3 2019.
Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka gärna in ansökan så snart som möjligt.
Ansökan tas endast emot via hemsidan på www.ekostormarknad.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning, Butik, Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.bergendahls.se
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett av Sveriges största detaljhandelsföretag och hos oss kan du
arbeta med dagligvaror (på City Gross eller EKO), mode (på Glitter) eller heminredning (på Granit eller Duka) antingen i butik eller i någon av våra stödfunktioner som t ex design/sortiment, inköp eller administration i Sverige eller utomlands.

Bergendahls är ett decentraliserat företag där vi styr med värderingar och mycket grundläggande policies. Vi vill stimulera självständighet och entreprenörsskap, varför varje affärsområde själv anpassar sin verksamhet till det som bäst stimulerar deras affärer och medarbetare, men alltid med våra värderingar som en stabil grund.