Säljagent / Säljare, Västerås / Örebro

Säljagent / Säljare, Västerås / Örebro

Då vi befinner oss i en stark tillväxt med stor efterfrågan på marknaden behöver Berendsohn förstärka sitt team av säljagenter och vi söker nu för deras räkning en

Säljagent / säljare
Med ansvar för Västerås / Örebro

Vi söker dig som lockas av egenföretagande och har ett brinnande intresse för att skapa och utveckla. Som säljagent för Berendsohn får du arbeta och utveckla med kunder i distriktet Västmanland - Närke.

Din roll som säljagent
Du måste vara självgående, ha en stark initiativförmåga och vara långsiktigt uthållig. Är du idag i, eller har erfarenhet av branschen är det ett stort plus men inget krav. Det viktigaste är att du brinner för försäljning och relationer med dina kunder.

Det finns ca 500 inaktiva och aktiva kunder på distriktet idag och det finns också mycket nytt att bearbeta.

I rollen som säljagent / säljare kommer du att arbeta som egen företagare och rapportera till Berendsohn´s Sverigechef. Du gillar att ha ett självständigt arbete med frihet under ansvar där du kan påverka såväl arbete som inkomster.

Som säljagent / säljare i Västmanland har du ett försäljningsansvar för såväl befintliga som nya kunder i området med ett väl upparbetat CRM system till din hjälp. Du kommer att besöka företag i syfte att presentera och sälja in Berendsohns produktportfölj som består av kända varumärken och exklusiva produkter framtagna i samarbete med designers.

Berendsohn tillhandahåller ett produktsortiment som uppdateras efter marknadens behov med nya kollektioner två gånger/år. För bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen som säljagent får du genom Berendsohn kontinuerlig utbildning samt stöd och praktiska verktyg.

Egenskaper
  • Du motiveras av att arbeta för en seriös och framgångsrik säljorganisation.
  • Du trivs med frihet under ansvar och vill arbeta med intressanta och starka varumärken.
  • Du har en utpräglad entreprenörsanda och har erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • Du är självgående, prestationsinriktad, energisk och trivs med att bygga sociala relationer.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Körkort.
Berendsohn erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande tjänst i ett kvalitets- och resultatinriktat företag i stark tillväxt där du får goda möjligheter att påverka din ersättning.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Johansson, på tel. 031-762 36 00.

Välkommen med din ansökan!

Berendsohn AG har sedan 1832 med sin gedigna historia utvecklats till ett framgångsrikt företag med över 800 medarbetare i Tyskland, Italien, Österrike, Benelux, Danmark, Sverige, Norge, Schweiz och Polen. Berendsohn AG utvecklar och säljer exklusiva reklam- och presentartiklar av högsta kvalitet på Business- to Businessmarknaden och omsätter årligen 600 miljoner

För mer information om Berendsohn och deras produkter vänligen läs mer på www.berendsohn.se.

Sökord: säljagent, sälj, säljare, utesäljare, distriktsäljare, fältsäljare, area manager, area sales manager, account manager, försäljare, distriktansvarig, distriktsäljare
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 12 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!