Kvalitetschef till BENTELER Automotive Skultuna

Kvalitetschef till BENTELER Automotive Skultuna

Om tjänsten

Kvalitetschef till BENTELER Automotive Skultuna

Vi på BENTELER står inför en spännande tillväxtresa och ska nu tillsätta en Kvalitetschef som vill utvecklas tillsammans med oss. Har du ett brinnande intresse för kvalité och framgångsrik produktionsverksamhet så kan detta vara något för dig!

Som kvalitetschef ansvarar du för Bentelers kvalitetssystem och för att säkerställa att dem följer de regelverk som våra standarder stipulerar. I rollen som kvalitetschef leder du bolagets kvalitetsfunktion. Du kommer att göra regelbundna interna och externa revisioner, hantera interna och externa kvalitetsärenden och dokumentera väldigt mycket av deras löpande verksamhet. Du kommer att vara spindeln i nätet när det gäller att kommunicera med leverantörer, kunder och den egna personalen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som helst är civilingenjör eller motsvarande, och som har ett par års erfarenhet av att leda och driva kvalitetsarbetet i ett tillverkande företag. Alternativt har du din bakgrund och erfarenhet från produktionsteknik. Du har ett kundorienterat synsätt och trivs i rollen som ledare.

Som ledare har du förmågan att via ett coachande förhållningssätt inspirera din omgivning och arbetar mot fastställda mål. Du uppskattar att både arbeta strategiskt och operativt och är trygg med att både ta och genomföra beslut. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift.

Om BENTELER Automotive Skultuna AB

BENTELER Automotive Skultuna AB är en av BENTELER koncernens ledande enheter för utveckling och produktion av säkerhetssystem och andra strukturella komponenter i aluminium till europeiska bilproducenter. Vi är i dagsläget ca 150 st anställda, varav ca 125 kollektivanställda och 25 tjänstemän.

BENTELER makes it happen!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Best Bemanning & rekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas - vara best!