Lagersäljare (Vikariat) Beijer Västerås

Lagersäljare (Vikariat) Beijer Västerås

Är du en serviceinriktad och driven lagersäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Lager teamet i Västerås söker nu en serviceinriktad lagersäljare till en heltidstjänst. Tjänsten är för perioden 1 september till Juni 2023 med god chans till förlängning. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som lagersäljare blir du en del av ett härligt team med högt i tak som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Dagligt arbete med fokus på orderplock, men godsmottagning och lasta bilar med truck.
  • Bemanna drive-in hallen och sköta rutiner vid vår utfart för att underlätta kundflödet.
  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder, hjälpa till hela vägen från infart till utfart.
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order mot konsument- och företag
  • Driva och engagera dig i lagrets exteriör och har ett öga för ordning & reda
Vem söker vi?

Som lagersäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Krav för tjänsten är:

Körkort, som lägst AM/A

Truckkort B1

Meriterande:

Truckvana- motviktstruck
Erfarenhet från att sälja byggmaterial/ kunskap inom byggmaterial.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till lagerchefen och blir en del av ett härligt, passionerat lagerteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg

För frågor om tjänst eller process, kontakta Christian Sjöblom, Lagerchef

christian.sjoblom@vasteras.beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Västerås.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.