Kvalificerad Marknadsansvarig

Kvalificerad Marknadsansvarig

Har du arbetat framgångsrikt några år som marknadsansvarig/ marknadskommunikatör? Vill du utvecklas i ett företag med ett fantastiskt premiumbilmärke och hantera all marknadskommunikation för samtliga anläggningar inom organisationen? med nöjda kunder och gott resultat som följd? Är du redo för nästa steg i karriären?

MARKNADSANSVARIG TILL M-BILAR GROUP AB I VÄSTERÅS
Det går mycket bra för BMW Group i Sverige och våra återförsäljare. M-Bilar Group AB är auktoriserade återförsäljare för BMW, utför service och reparationer på BMW, samt tillhandahåller reservdelar och tillbehör.

Din roll
Som Marknadsansvarig hos oss på M-Bilar Group AB kommer du att ansvara för, och hantera, all marknadskommunikation för våra anläggningar i Västerås, Örebro, Dalarna och Eskilstuna. Du ansvarar för vår professionella kommunikation både internt och externt.

Din roll och dina arbetsdagar är väldigt varierande med inslag av att
  • Skapa annonser till tidningar
  • Intern marknadskommunikation
  • Skapa flöde i sociala medier, radio mm
  • Upphandla all marknadsföring
  • Planera och genomföra passande event
  • Hantera vår hemsida
Du erhåller en nyckelfunktion på M-Bilar Group AB i och med din specialistkunskap och erfarenhet. Tjänsten är ny inom organisationen vilket innebär att du ska ha erfarenhet av både strategiskt och operativt marknadsarbete. Du rapporterar direkt till VD.

Vi söker dig som
  • har minst 3 - 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Är obehindrad i svenska språket, både i tal och skrift
  • Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • Har goda kunskaper i In Design, Adobe Illustrator och Photoshop samt goda kunskaper i Officepaketen
Det är meriterande om du har en relevant utbildning inom marknadsföring och kommunikation.

Vem trivs här?
På M-Bilar Group AB tycker vi om att göra affärer och ge våra kunder en service över förväntan. Vi ser att du tidigare arbetat med ansvar för marknadskommunikation inom en verksamhet med stort kundfokus. Du motiveras av att skapa professionella marknadsaktiviteter och du trivs med att ta ansvar, skapa och vårda varumärken.

Din personlighet präglas av ett entusiasmerande, kommunikativt och nytänkande sätt. Du har en vilja att skapa en ny roll inom vår organisation, där du känner att du verkligen kan tillföra mycket av din kunskap. Du har en förmåga att behålla det övergripande ansvaret för ditt arbete, du är positiv i ditt sinnelag, vilket smittar av sig på dina kollegor.

Som person är du resultatinriktad och driven. Ditt driv kombinerar du med en stor samarbetsförmåga och lyhördhet där du bygger förtroendeingivande relationer, både internt och externt. Då din arbetsdag varierar har du en förmåga att ta fullt ansvar för ditt arbete där du på ett lösningsfokuserat och flexibelt sätt löser eventuella utmaningar som dyker upp. Vissa resor kan förekomma i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
Du får en nyckelfunktion inom M-Bilar Group ABs organisation där du får vara med och påverka fortsatta framgångar. Vi är ett team som har hög trivsel på företaget, där du kommer att få samarbeta med engagerade och kompetenta kollegor.

I denna rekrytering samarbetar vi med Badenoch & Clark. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Lena Köhlin på lena.kohlin@badenochandclark.se.
Du söker tjänsten här via annonsen alternativt på www.bmwframtid.se, vi har ingen möjlighet att administrera ansökningar via epost.

Som en del i vår kvalitetssäkrade process kommer du att få utföra personlighetstester och videointervju. I denna rekrytering kommer vi naturligtvis att lägga stor vikt vid personlig lämplighet men även titta på erfarenhet från liknande roll.

Tjänsten söker du senast 3 oktober och därefter påbörjas urvalsprocessen.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lena Köhlin
Telefon 031 725 45 54
Område Västerås
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Hemsida http://www.badenochandclark.se/
Sista ansökningsdag 3 okt (11 dagar kvar)