Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Badenoch & Clark Västerås söker senior rekryteringskonsult

Badenoch & Clark Västerås söker senior rekryteringskonsult

Badenoch & Clark expanderar och vi stärker nu upp bland annat i Västerås med en senior rekryteringskonsult. Du kommer att tillhöra ett team med högt driv, engagemang och gott affärsmannaskap. Skarpa, begåvade kollegor som vet värdet av att jobba hårt för att nå sina mål, skapa affärer, utveckla relationer med kunder och kandidater i rekrytering eller i konsultativa uppdrag. Även om vi har ett stort fokus på våra affärer så finns det alltid tid för att stanna upp, reflektera, byta ett par ord, en historia och ett skratt med dina kollegor.

Badenoch & Clark Sverige ingår i regionen Nordeuropa vilket innebär flera spännande internationella kontakter, både interna men även externa såsom kunder och kandidater, vilket är fantastisk utvecklande och roligt. Vi har internationella tävlingar där vi bland annat haft chansen att åka till Dubai och för att inte tala om den årliga kickoffen utomlands.
Vi är stolta över det CSR-arbete vi gör i Win4Youth. Ett program som inspirerar och motiverar både våra anställda och våra kunder över hela världen att vara delaktiga i sportevenemang som skapar skillnad. Som deltagare registrerar du dina kilometer. Kilometer omvandlas till donationer till familjer, barn och ungdomar som är missgynnade i samhället. Vi tittar kontinuerligt på fler samarbeten och utvärderar hur vi kan hjälpa andra.

Några praktiska detaljer:
Badenoch & Clark Västerås flyttar snart in i nya lokaler på Badhusgatan 6, ett stenkast ifrån...det mesta!
Till dessa lokaler söker vi nu en kollega med en bakgrund som liknar vår:
Mångårig erfarenhet av försäljning, kundrelation och affärsmannaskap, där du har ett upparbetat nätverk och är känd för din konsultativa förmåga. Eventuellt har du suttit i en ledande befattning där du är van att ta stort ansvar.
Mest troligt är du certifierad i olika tester. Vi har ett samarbete med flera olika testleverantörer och har du inte den kunskapen så är detta en del i din utvecklingsplan.

Är du redo att ta steget och vara med om en spännande resa?
Då vill vi gärna se din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Searchkonsult Ulrika Tjärnkvist på ulrika.tjarnkvistatbadenochandclark.se eller 073-684 7325.
Som ett led i vår kvalitetssäkrade process kommer du att få utföra arbetspsykologiska tester lämpade för tjänsten. Intervjuer planeras att äga rum fortlöpande.

Om Badenoch & Clark
Badenoch & Clark är ett ledande internationellt rekryteringsföretag som hjälper kandidater och arbetsgivare att göra bra val, ta nästa steg i en karriär, eller att planera en strategi för att uppnå långsiktiga mål med rätt kompetens. Vi sammanför specialister, chefer och personal med attraktiva arbetsgivare - inom privat och offentlig sektor. Till oss vänder sig kunder som söker de mest framgångsrika kandidaterna inom specifika områden eller branscher. Vi har specialister inom Bank och Finans, Ekonomi och Juridik, HR, Ledning och Organisation, Försäljning och Marknadsföring, IT och Design, Teknik och Industri, Bygg och Konstruktion, FoU & Life Science.
Vi finns representerade på 14 orter i Sverige och är drygt 50 medarbetare. Vi har verksamhet i 12 länder och har hjälpt kunder och kandidater sedan 1980 och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor. Vi ingår i Adecco Group, ett Fortune 500-bolag.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Tjärnkvist
Telefon 08-587 812 12
Område Västerås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Badenoch & Clark AB
Sista ansökningsdag 20 dec (8 dagar kvar)