Verkstadschef Skadecenter

Verkstadschef Skadecenter

Har du ett intresse för ledarskap och service, samtidigt som du motiveras av att engagera medarbetare och se dem växa? Nu söker vi en verkstadschef till vårt skadecenter i Västerås. På skadecenter i Västerås arbetar idag drygt 20 bilskadereparatörer, lackerare och skaderådgivare. Nu söker vi dig som vill leda och fortsätta att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som verkstadschef på skadecentret ansvarar du för den totala driften av plåt- och lackverkstäderna. Det innebär att du har fullt uppföljnings-, budget- och resultatansvar. Mycket fokus kommer att ligga på själva ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verkstad. Vidare jobbar du för ett gott samarbete med övriga avdelningar på anläggningen. Bilias vision är att bli branschens bästa servicebolag och det ska självklart vara din vision också.

För att nå Bilias mål är ledarskapet viktigt. Alla medarbetare på Bilia arbetar enligt värdeorden; Engagemang, Kompetens, Respekt och att vara Äkta. Som Verkstadschef på Bilia är det därför av största betydelse att du kan identifiera dig med dessa.

Kompetenskrav
För denna tjänst vill vi att du ska ha erfarenhet av liknande arbete som har inneburit personal- och resultatansvar med framgångsrikt ledningsarbete och goda resultat. Det är också meriterande om du har branscherfarenhet och biltekniska kunskaper.

Personliga egenskaper
Viktigast för oss är att du är rätt person med rätt inställning. Du är engagerad, lösningsorienterad och har en positiv attityd. Självklart gillar du utmaningar och brinner för att utveckla dina medarbetare och verksamheten.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Västerås.
Facklig representant: Mats Frösell, Ledarna, tfn 010 - 497 34 54.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Urban Andersson
Telefon 010-497 25 59
Email Mejla Urban Andersson
Område Västerås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.