Kundmottagare till Bilias däckhotell

Kundmottagare till Bilias däckhotell

Till Våren står vi inför en ny däcksäsong då våra kunder byter från vinter - till sommardäck och vi kommer att ha extra mycket att göra. Därför behöver vi förstärka med duktig personal. Nu söker vi en kundmottagare till vårt däckhotell i Västerås och vi söker vi dig som är serviceinriktad och som gör det lilla extra för kunden. Bilia erbjuder Dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som kundmottagare kommer du tillsammans med de andra administratörerna att ansvara för den dagliga driften. Eftersom du kommer jobba i frontdesk innebär arbetet personlig kontakt med kunder, såväl vid disk som via telefon och e-post och inte minst internt med våra medarbetare. Du tar emot våra kunder och rådgör och bokar in deras beställningar. I arbetsuppgifterna ingår även mottagande och utlämnande av bilar, samt att ta betalt efter utfört arbete.

Kompetenskrav
Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens eller motsvarande. Det är meriterande om du har någon erfarenhet från bilbranschen, Du har goda datakunskaper och god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Dagarna präglas av ett högt arbetstempo där det krävs att du kan hantera flera moment samtidigt och att du har förmågan att behålla ett lugnt och positivt bemötande mot kund och medarbetare. Vi söker en person som har fingertoppskänsla för service och kundens behov. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, nyfiken och utåtriktad.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en visstidsanställning på deltid på Bilia i Västerås under perioden 15/3-25/4 2021. Arbetstider är förlagda på två skift.Vid frågor vänligen kontakta rekryterande chef. Urvalsarbetet sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Johansson
Telefon 010-497 25 60
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.