Hjulskiftare/Däckmontör

Hjulskiftare/Däckmontör

Till våren står vi inför en ny däcksäsong då våra kunder byter från vinter- till sommardäck och vi kommer att ha extra mycket att göra. Därför behöver vi förstärka vårt team på Bilia i Västerås med fler duktiga medarbetare. Vi söker dig som är serviceinriktad och som gärna kavlar upp ärmarna och ger det lilla extra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll utför du hjulskiften på personbilar samt hanterar hämtning och lämning av hjul i däckhotellet samt inlagring och utcheckning i hotellet. Din ambition är att skapa goda resultat och ge kunden bästa möjliga service. I din roll kan även en viss del lättare administrativt arbeta förekomma. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team.

Kompetenskrav
Du har tidigare erfarenhet av arbete med hjulskiftning. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Du vet hur man ger en bra service och är duktig på att skapa goda relationer med både kunder och dina arbetskamrater. Du är målinriktad, kvalitetsmedveten och har en god prioriteringsförmåga. På arbetsplatsen är det periodvis hög belastning och därför måste du kunna hantera ett växlande tempo.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en visstidsanställning på deltid på Bilia i Västerås under perioden 15/3-25/4 2021. Arbetstider är förlagda på två skift. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga ansökande!

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Sara Johansson
Telefon 010-497 25 60
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 5 000 medarbetare på 134 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2019 omsatte Biliakoncernen cirka 30 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.