Extrapersonal däckhotellet

Extrapersonal däckhotellet

Till hösten står vi inför en ny däcksäsong då våra kunder byter från sommar- till vinterdäck och vi kommer att ha extra mycket att göra. Därför söker nu Bilia Västerås efter personal till däckhotellet. Vi söker dig som är serviceinriktad och som gärna kavlar upp ärmarna och ger det lilla extra. Bilia erbjuder Dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll hanterar du hämtning och lämning av hjul i däckhotellet samt inlagring och utcheckning i hotellet. Din ambition är att skapa goda resultat och ge kunden bästa möjliga service. I din roll kan även en viss del lättare administrativt arbeta förekomma. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team.

Kompetenskrav
  • God datorvana
  • Det är meriterande om du har truckkort
Personliga egenskaper
Du vet hur man ger en bra service och är duktig på att skapa goda relationer med både kunder och dina arbetskamrater. Du är målinriktad, kvalitetsmedveten och har en god prioriteringsförmåga. På arbetsplatsen är det periodvis hög belastning och därför måste du kunna hantera ett växlande tempo.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en visstidsanställning på heltid under perioden 2018.10.08 - 2018.11.30 på Bilia Västerås.
Arbetstider är förlagda på två skift mellan 6:00-21:00.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Fredrik Bergström
Telefon 010-497 26 35
Område Västerås
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 25 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.