Är du en kundorienterad, administrativ och mycket serviceinriktad person som med stort engagemang vill vara med oss att sträva mot att bli branschens bästa servicebolag? Vi söker en biluthyrare på heltid till vår anläggning i Västerås. Som medarbetare på Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och äkta. Vi ser det som en självklarhet att du kan identifiera dig med dessa.

Bilia strävar efter att bli branschens bästa servicebolag och vi vill att du är med på den resan. Vi erbjuder dig en spännande och social arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I ditt arbete möter du Bilias kunder över disk eller telefon där ärendena handlar om uthyrning, bokning och fakturering av hyrbilar. I arbetet ingår även att tvätta, rekonditionera och leverera hyrbilar till andra anläggningar. Emellanåt är arbetstempot högt och uppgifterna är omväxlande. Då du dagligen möter kunder är du Bilias ansikte utåt och därför kommer det att läggas stor vikt vid din personliga lämplighet.

Kompetenskrav
Vi vill att du har lägst gymnasiekompetens och har några års erfarenhet av serviceyrket eller liknande arbete som inneburit mycket kundkontakt i det dagliga arbetet. Har du tidigare arbetat inom biluthyrningsbranschen och är en van användare av Hertz uthyrnings-system är det en fördel. B-körkort och att du är en van datoranvändare är ett krav, likaså goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
  • Mycket serviceinriktad med kunden i fokus.
  • En god kommunikatör som har lätt för att prata med alla typer av kunder.
  • Flexibel och trivs med ett varierande arbetstempo och omväxlande arbetsuppgifter.
  • Förmåga att prioritera och administrera.
  • Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Tjänsten är en provanställning i sex månader och därefter tillsvidare på heltid i Västerås.
Facklig representant: Carl Berglind, Unionen, tfn 010-497 25 05

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Nicklas Ekstedt
Telefon 010-497 28 05
Område Västerås
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.