Bilförsäljare

Bilförsäljare

Älskar du att göra affärer? Är du en tävlingsmänniska med affärssinne? Brinner du för kundrelationer? Då är det dig vi söker! Bilias anläggning i Västerås bjuder din kund på en upplevelse – både i mötet och i bilhallen. Vill du anta utmaningen att sälja bilar? Vi erbjuder dig ett spännande arbete som bilförsäljare på Bilia Västerås där du får chansen att arbeta med attraktiva bilmärken. På Bilia arbetar vi enligt värdeorden; engagemang, kompetens, respekt och äkta och som blivande medarbetare är det därför av största vikt att du kan identifiera dig med dessa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Nya Renault Store i Västerås behöver förstärkning och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att sälja nya Renault och Dacia. Du kommer representera ett av världens största varumärken som dessutom ligger i framkant vad gäller elektrifieringen som pågår i bilbranschen.

Rollen som bilsäljare kommer att innebära ett självständigt arbete enligt vår försäljningsprocess, från första kontakt med kund till avslutad affär. Du jobbar efter Bilias kundlöfte – Hela vägen – som syftar på att vi ska erbjuda kunden allt de behöver för sitt bilägande, allt från finansiering och försäkring till serviceabonnemang och däckhotell. Proaktivt arbete är en naturlig del i ditt dagliga arbete. Kunder möter du i bilhallen men också ute på aktiviteter och över telefon. Det huvudsakliga målet är att, med en positiv och professionell inställning, bygga långsiktiga kundrelationer.

Kompetenskrav
Eftergymnasial utbildning inom försäljning och marknadsföring är meriterande. B-körkort är ett krav samt goda datorkunskaper. Goda kunskaper i att uttrycka sig väl i tal & skrift är meriterande.

Personliga egenskaper
För att du ska bli en framgångsrik säljare måste du vara mål- och resultatinriktad. Du har förmåga och vilja att finna bästa lösningen för dina kunder. Det är en självklarhet för dig att arbeta proaktivt och skapa nya affärsmöjligheter och underhålla relationen till dina kunder. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör, som hur du gör, och det viktigt att du vill arbeta efter Bilias vision – att bli branschens bästa servicebolag.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Provanställning sex månader och därefter tillsvidareanställning. Tjänsten är på heltid, i Västerås. Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och helgtjänstgöring ingår. Frågor besvaras av rekryterande chef, Bertil Anterwing. Facklig kontaktperson är Carl Berglind, 010-497 2505. Då tjänsten kan komma att tillsätta innan sista ansökningsdag, ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!


Mer info
Kontaktperson Bertil Anterwing
Telefon 010-497 25 03
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.