Däckmontör/hjulskiftare

Däckmontör/hjulskiftare

Till våren står vi inför en ny däcksäsong då våra kunder byter från vinter- till sommarhjul och vi kommer att ha extra mycket att göra. Därför behöver vi förstärka vår team med fler duktiga medarbetare till Bilia Toyota i Västerås. Vi söker dig som är serviceinriktad och som gärna kavlar upp ärmarna och ger det lilla extra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
I din roll utför du hjulskiften samt hanterar hämtning och lämning av hjul i däckhotellet samt inlagring och utcheckning i hotellet. Din ambition är att skapa goda resultat och ge kunden bästa möjliga service. I din roll kan även en viss del lättare administrativt arbeta förekomma. Självklart är du med och skapar en kreativ, trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats för dig och ditt team.

Kompetenskrav
Du har tidigare erfarenhet av arbete med hjulskiftning. För denna tjänst krävs det att du har B-körkort.

Personliga egenskaper
Du vet hur man ger bra service och är duktig på att skapa goda relationer med både kunder och dina arbetskamrater. Du är målinriktad, kvalitetsmedveten och har en god prioriteringsförmåga. På arbetsplatsen är det periodvis hög belastning och därför måste du kunna hantera ett växlande tempo.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en visstidsanställning på heltid under perioden 2019.03.18 - 2019.05.31 på Bilia Toyota i Västerås.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Magnus Stenkvist
Telefon 010-497 41 06
Område Västerås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.bilia.se/
Sista ansökningsdag 25 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Nordens största bilkedjor med drygt 4 700 medarbetare på 130 anläggningar i Sverige, Norge, Tyskland, Luxemburg och Belgien samt två internetbaserade autktionssajter, en i Sverige och en i Norge. Bilia säljer nya och begagnade bilar, utför service och reparationer samt erbjuder kringtjänster såsom däckhotell och glasreparationer. I Sverige har vi 86 anläggningar i fem regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen och Skaraborg. Den svenska marknaden har sju nybilsmärken: Volvo, BMW, Renault, Lexus, Toyota, Mini, och Dacia. 2017 omsatte Biliakoncernen cirka 27 miljarder. Vår affärsidé är att erbjuda bilförsäljning, service och tilläggstjänster som ger ett varaktigt mervärde för våra kunder. Vi fokuserar på kunden i allt vi gör och satsar på att ha de mest nöjda kunderna i branschen.

Allt som rör bilen. Och lite till.