Redovisningskonsult/Redovisningsekonom

Redovisningskonsult/Redovisningsekonom

Är det dags för den roligaste tiden i din karriär inom redovisning? En tid då du får möjlighet att jobba med de bästa kollegorna i branschen samtidigt som du har tid till ett rikt privatliv?

Teamet som välkomnar dig består av redovisningskonsulter som ingår i den vertikal som hanterar våra största kunder. Totalt i vertikalen har du 25 kollegor med blandad senioritet och kunskapsutbytet är högt. I din roll kommer du att tillhöra ett eller två kundteam där du har ansvar för ett eget område i redovisningsprocessen och du säkerställer kvalitet samt bidrar till utvecklingen av redovisningsprocesserna och kundrelationen.

Hos oss kommer du få möjlighet att utvecklas inom exempelvis rådgivning till kund men även inom ledarskap då du i denna roll är ett stort stöd till övriga kollegor. Det löpande arbetet genomförs av våra kollegor i Rumänien vilket innebär att du kommer fokusera på kvalitativ redovisning och rådgivning till kunderna. Hos oss har du ett starkt varumärke i ryggen och ett tajt redovisningsteam där vi tillsammans skapar framtidens ekonomifunktion!

Du kommer i denna roll ha stor påverkan på vår fortsatta digitaliseringresa där ditt intresse av automation kommer ge en stor effekt i förbättringsarbetet. Här kommer din erfarenhet och ditt systemintresse vara av stor vikt. Blandningen av arbetsuppgifter och kunddialoger gör att arbetet sällan blir enformigt och det är samtidigt utvecklande. I rollen som redovisningskonsult på Azets kommer du ha en viktig funktion då du kommer vägleda, stötta och utveckla dina kunder. Hos oss på Azets får du en stor plattform och stora utvecklingsmöjligheter.

Hos oss kommer du bland annat hantera:
  • Bokslutsarbete
  • K3 och IFRS
  • Finansiell controlling
  • Rådgivare kundmöte i både processer och redovisningsfrågor
  • Upprättande av Årsredovisning och Inkomstdeklaration
  • Granskning av Årsredovisning och Inkomstdeklaration
  • Rådgivning till kund
Det är viktigt att du brinner för den rådgivande rollen inom redovisning och har lätt för att lära dig ny teknik. Som person är du trygg i att utveckla arbetssätt eller processer där du även har den analytiska förmågan för att proaktivt kunna hitta förbättringsområde för att förstärka och utveckla kundrelationer.

Låter det intressant?

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Cecilia Jerresand på HR cecilia.jerresand@azets.com. Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta de via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se