Avarn Security söker väktare för rondtjänst i Köping

Avarn Security söker väktare för rondtjänst i Köping

Vi söker utbildad väktare till ronderade bevakning i Köping med omnejd. Väktare arbetar i många olika miljöer med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och som har ett tydligt serviceinriktat engagemang. Arbetstiden kommer vara förlagd till natt på ett 5-4 schema och din huvudsakliga uppgift kommer vara rondering, parkering, larmåtgärder och fastighetsjour. Arbetspasset påbörjas och avslutas i Västerås.

Arbetstider: 5-4 schema, natt

Tjänsteställe: Rond Köping med omnejd

Varaktighet: Heltid, tillsvidare

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Du ska ha väktarutbildning (VU1 och VU2), inneha körkort B och ha god körvana. Du ska ha god erfarenhet av rond och larmutryckningar och gärna kännedom om KAK regionen. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, tekniskt och praktiskt lagd och ha förmåga att klara ensamarbete. Du bör ha förutsättningar att kunna arbeta långa pass.

Våra allmänna krav är att du som söker ska ha:
  • fyllt 20 år och vara ostraffad
  • drogfri
  • gymnasiekompetens
  • god svenska i tal och skrift
  • god hälsa och fysik
  • ordnad ekonomi
Har du inte redan väktarutbildning så kan vi utbilda dig om vi anser att du har rätt profil för tjänsten och Avarn Security.

Meriterande kvalifikationer: erfarenhet av fastighetsjour eller liknande, parkeringsövervakning, störningsjour, tekniskt kunnande, erfarenhet av självständigt arbete.

Sök tjänsten via vår Intranätet/Lediga tjänster- ej via mejl.

Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-15
Urval av kandidater kommer att ske löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (16 dagar kvar)