Avarn Security söker semestervikarier väktare/arrestantvakter till Västerås

Avarn Security söker semestervikarier väktare/arrestantvakter till Västerås

Är du redo för en större uppgift och vill du jobba på ett modernt säkerhetsföretag som skapar trygga miljöer för företag, myndigheter och människor? Vi söker nu engagerade väktare/arrestantvakter för arbete i Västerås arresten under sommaren 2022.

Arbetet som arrestantvakt innebär att hantera och möta personer som berövats friheten av olika anledningar. Flera frihetsberövas i syfte att utreda brott, men det kan även handla om kortare omhändertaganden på grund av berusning.

Uppdraget innefattar arbetsuppgifter såsom tillsyn av frihetsberövade personer, att genomföra och/eller biträda kundens personal vid avvisitering och verkställande av frigivning. Ombesörja att rastning, duschning och måltidsintag kan ske för frihetsberövad. Det förekommer även administrativa sysslor som dokumentation samt även andra typer av uppdrag.

Arbetstempot varierar över tid och är beroende av hur många som är intagna i arresten. Arbetet bedrivs dygnet runt alla dagar i veckan.

Tjänsteställe: Västerås

Arbetstider: Varierande

Varaktighet: Behovsanställning/sommarvikariat med goda möjligheter till förlängning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Vi söker säkerhetsmedvetna, sociala, empatiska och positiva personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter. Vi ser också gärna att du har en förmåga att arbeta självständigt lika naturligt som tillsammans med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Våra krav för den här tjänsten är/har:
  • fyllt 20 år och vara ostraffad
  • drogfri
  • gymnasiekompetens
  • behärska god svenska i tal och skrift
  • behärska god engelska i tal och skrift
  • god hälsa och fysik
  • ordnad ekonomi
  • körkort B
  • väktarutbildning VU1 och VU2
  • minst 1 års erfarenhet av väktaruppdrag alt. arrestantuppdrag
Andra meriterande kvalifikationer är arrestantvaktsutbildning, erfarenhet av arbete inom kriminalvården, inom psykiatrin eller likvärdigt. Visst tekniskt kunnande, ytterligare språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Lön utgår enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetareförbundet.

Anställningen är säkerhetsklassad och vi gör en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt bestämmelserna i säkerhetsskyddslagen. Du måste därför vara svensk medborgare.

Sök tjänsten via vår hemsida, ej via mejl. Vi vill ha din ansökan senast 2022-01-31

Urval av kandidater kommer att ske löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tester kommer att tillämpas rekryteringsprocessen
Avarn Security är den kompletta säkerhetsaktören. Våra 7 000 medarbetare bidrar dygnet runt, året runt till ett tryggare samhälle och våra värdeord - ansvar - omtanke - samarbete - ligger till grund för vårt arbete och hjälper oss att nå vår vision, "säkerhet och ansvarstagande i världsklass".
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://www.avarnsecurity.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2022 (6 dagar kvar)