Kalkylator söks till Assemblin VS Västerås

Kalkylator söks till Assemblin VS Västerås

Din roll som kalkylator
Som kalkylator på Assemblin VS driver du arbetet från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Detta innebär att du gör affärskalkylering. Som kalkylator tar du fram och arbetar med tekniska och kommersiella offertunderlag för företagets lösning till kund.

I uppgifterna ingår att i ett tidigt skede samla in fakta för att skapa underlag och självständigt upprätta kalkyler i samband med projektutveckling. I rollen som kalkylator kommer du att samarbeta med filialchefen och projektledare.

Tjänsten avser heltid med placering i Västerås. Som kalkylator rapporterar du till filialchefen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet från installationsbranschen. Du får gärna vara en etablerad kalkylator/projektledare inom VS. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller examen med inriktning (VS, bygg eller liknande). Goda datorkunskaper, speciellt Excel, svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen krävs att du är välorganiserad, detaljinriktad, kommunikativ och har en mycket god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och ett intresse för affärer. Du är resultatfokuserad och strävar efter lönsamhet i projekten. Du bör vara van vid att arbeta med siffror och att arbeta med tekniska handlingar, offerering och dokumentation. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har en stark drivkraft och engagemang för uppgiften.

Att arbeta i Assemblin
Våra kärnvärden utgör grunden för vår kultur och identitet:
  • Affärsmässighet - tydligt ansvar för ekonomin
  • Enkelhet - enhetligt och okomplicerat agerande
  • Kompetens - kunskap, vilja och förmåga
  • Pålitlighet och gott uppträdande
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Ansökan och kontaktperson
Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2018-06-30. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta Filialchef Anders Karlsson, tel. 010-475 27 06.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter!

Om Assemblin VS
Assemblin VS är ledande inom värme och sanitet i Sverige. Verksamheten bedrivs på ett 50-tal platser. Vi utför alla slags tjänster inom värme och sanitet och installerar fjärrvärme, värmepumpar, industrirör, sprinkler, kyla eller energibesparande åtgärder i samband med nybyggnation eller renovering. Assemblin VS omsätter ca 2 miljarder kronor med 1 400 medarbetare.

Vår mission
Vi drivs av att vara en del av ett team som tillsammans utformar, installerar och underhåller system för de mest grundläggande sakerna i livet: luft, energi och vatten.

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är cirka 8 miljarder SEK och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är. För dig.
Mer info
Kontaktperson Ulf Karlsson
Telefon 0703454980
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin VS
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)