Säkerhetstekniker sökes till Assemblin El Region Öst

Säkerhetstekniker sökes till Assemblin El Region Öst

Assemblin gör sin största satsning på säkerhet någonsin!

Vi söker nu säkerhetstekniker med inriktning mot brandlarm, inbrottslarm, passage och CCTV med arbeten i Region Öst som omfattar Västerås, Köping, Fagersta, Eskilstuna, Strängnäs och Enköping. Arbetet innebär installation, service och driftsättning av säkerhetsanläggningar.

Din bakgrund

Vi ser att du har flera års erfarenhet från branschen, är självgående och har B-körkort. Det är meriterande om du har specifik systemkunskap inom brandlarm, inbrottslarm, passagesystem och CCTV. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla, noggrannhet och förmåga att lösa problem. Du är trygg och lugn som person och gillar att installera samt är tekniskt intresserad. Du rapporterar till projektledaren. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp med kollegor eller andra yrkesverksamma på en arbetsplats. Elkunskap är meriterande.

Information och ansökan

Är detta din nästa utmaning? Välkommen med att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev senast 2021-05-31.

Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Magnus Ottosson på nummer 010-472 48 09 eller e-post

magnus.ottosson@assemblin.se
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Övrigt, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (22 dagar kvar)