Säljare med stort intresse för människor och affärer till Scanias största privata återförsäljare

Säljare med stort intresse för människor och affärer till Scanias största privata återförsäljare

Vill du vara med och göra Scania till marknadsledare i år igen? Motiveras du av att lösa kunders problem? Är du tekniskt intresserad och tycker att det skulle vara spännande att jobba i en bransch där det händer mycket just nu? Då ska du söka tjänsten som säljare hos oss i Västerås!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med försäljning både av nya lastbilar, släpvagnar och byggnationer, men också av olika avtal (t ex serviceavtal) och finansieringslösningar.

Vem är du?
Du har ett genuint intresse för människor och affärer och är lösningsorienterad och strukturerad som person. Vi ser att du har intresse och kunskap om fordon samt erfarenhet av försäljning, gärna av helhetslösningar. B-körkort är ett krav, eftersom det (under normala omständigheter) blir en hel del kundbesök.

För att lyckas i rollen ser vi att du är självgående och kan planera och driva försäljningen framåt på egen hand och att du har förmåga att skapa goda relationer och samarbeten både externt och internt.

Vad får du?
  • Du får fast lön med ett attraktivt bonussystem samt tjänstebil.
  • Trivsam arbetsmiljö med duktiga kollegor inom försäljning, verkstad och reservdelar.
  • Möjlighet till vidareutveckling.

Övrigt om tjänsten

Heltidstjänst med tillträde omgående.

Frågor
Mikael Wadsten, försäljningschef
tel: 021-81 82 29
e-post: mikael.wadsten@arver.se

Ansökan
Ansökan skickas till ansokan@arver.se
Mer info
Telefon 019-209280
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Utesäljare, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arver.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en av Scanias största privata återförsäljare och ett serviceföretag som erbjuder våra kunder en helhetslösning för ett bekvämt och ekonomiskt lastbilsägande med allt från försäljning av lastbilar till service, avtal och reservdelar.

Vår värdegrund bygger på förståelse, kvalitet och engagemang

Förståelse för att alla vi medarbetare har olika roller och behov samt är en del av ett sammanhang. Förståelse för företagets verksamhet och vision. Förståelse för våra kunder och deras olika behov.

Vi strävar alltid efter att leverera rätt kvalitet i allt vi gör, både när det gäller arbetet vi gör för våra kunder och arbetet vi gör för att hjälpa varandra. Vi värdesätter kvalitet i alla våra relationer.

Genom vårt personliga engagemang skapar vi förutsättningar för långsiktiga relationer och stark samverkan både med våra kunder och med våra egna medarbetare.

Arver är ett familjeföretag i fjärde generationen och startades 1919. Verksamheten är förlagd på nio orter i Mellansverige med huvudkontor i Örebro. Vi är idag ca 170 anställda och har en omsättning på ca 700 miljoner kronor.