Erfaren redovisningskonsult

Erfaren redovisningskonsult

Vi söker en redovisningskonsult till vårt team. Du kommer att arbeta med utmanande och utvecklande uppdrag med spridning på olika branscher och företagsformer. Du har möjlighet att styra din egen utveckling med en individuell utbildningsplan och intressanta utvecklingsmöjligheter där du snabbt kommer att få växa in i en ansvarsfull roll.

Dina arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult arbetar du på uppdrag av kund. Hos oss kommer du främst att arbeta med olika tjänster inom redovisning och skatt bestående av löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar och deklarationer. Du har en nära och kontinuerlig kontakt med kunden, en förmåga att se dennes behov och bidra till utveckling av kundens affär.


Din bakgrund


Vi söker dig som är gymnasieekonom i botten med lämplig påbyggnadsutbildning alternativt civilekonom. Du ska ha ett par års erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå, alternativt dokumenterad erfarenhet av kvalificerat redovisnings- och bokslutsarbete. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande, dock inget krav. Som person är du utåtriktad, tycker om att etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta med andra och tvekar inte inför nya utmaningar. Du har lätt för att kommunicera, är ansvarstagande och trivs med att arbeta i olika miljöer. Du är affärsinriktad och drivs av ett intresse att utveckla verksamheten och kundens affärer och att aktivt medverka till utveckling inom ditt arbetsområde.

Vi erbjuder

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter med flera spännande utmaningar. Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kundkontakter.
Tempot är ofta högt med många möjligheter till stimulerande sociala kontakter, ständiga förändringar och kunskapsutveckling. Tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Kontaktperson Anders Ek
Telefon 070-3651498
Email Mejla Anders Ek
Område Västerås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arosekonomibyra.se
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Ekonomibyrå AB är den lilla byrån med det stora engagemanget. Vi är en Srf auktoriserad byrå. Vår affärsidé sätter kunden i fokus. I en familjär miljö arbetar ett glatt gäng på 4 anställda (varav 2 auktoriserade redovisningskonsulter) som tillsammans har många års erfarenhet vilket vi tycker är viktigt för våra kunder och samarbetspartners. Vi riktar oss till små och medelstora ägarledda företag och har kunder inom en mängd olika branscher. Byrån startade 1 september 2000 och nu behöver vi förstärkning.