Servicerådgivare Skadeverkstad

Servicerådgivare Skadeverkstad

Aros Auto AB, Kia Tunbytorp når nya mål och vår framgång bygger på förmågan att utvecklas tillsammans.

Vi söker nu Dig, Servicerådgivare med flera års branscherfarenhet som vill jobba på Västerås bästa skadeverkstad.

Som Servicerådgivare för skadeverkstaden kommer du ingå i ett proffsigt team med god sammanhållning och som har roligt på jobbet. Det vi förväntar oss av Dig är en positiv inställning och en god arbetsmoral. Du förstår även vikten av hög kundnöjdhet och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Om oss

Aros Auto koncernen omfattar 2 anläggningar som finns i Enköping och Västerås. Båda anläggningarna med över 30 års erfarenhet från bilbranschen.

-i Västerås är vi auktoriserade för KiaVi har verkat inom bilbranschen i över 35 år och har över 16 års erfarenhet av Kia. Här erbjuder vi våra kunder serviceverkstad, plåtverkstad, lackverkstad- och glasverkstad (stenskottslagning och byte av vindrutor), däckhotell samt rekond och försäljning. Det unika är att våra kunder får en helhetslösning och att vi säkerställer kvalitén på utfört arbete. Det gör att vi kan effektivisera tiden på verkstaden då vi har allt under samma tak!

-i Enköping är vi auktoriserade för Kia, Subaru och Saab. Vi har vi lång erfarenhet och av märkena. Här erbjuder vi våra kunder serviceverkstad, glasverkstad (stenskottslagning och byte av vindrutor), däckhotell, rekond och försäljning.Om dig

Vi vill att du har några års erfarenhet inom som servicerådgivare på en skadeverkstad eller liknande tjänst. Du är en god lyssnare och kan prata med kunder på ett tydligt och enkelt sätt.

Du bör klara av att hantera stressiga situationer på ett skickligt och balanserat sätt.

Du strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar och ser service som en naturlig del av ditt arbete. Det är viktigt för dig att vilja bidra till en god stämning och gemenskap med dina kollegor på arbetsplatsen.
Som person har du en positiv inställning och är utåtriktad. Du som söker är noggrann och strukturerad eftersom din roll innebär mycket ansvar. Du är social, lugn och trevlig och gillar kundmöten. Du vet att ett leende smittar av sig även över telefon.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en utav skadecentrets ansikten utåt. Du kommer att ha daglig kontakt med våra kunder över disk och i telefon. Vidare ska du vägleda kunderna i skadeärenden, boka tid, planera reparationer och upprätta kostnadskalkyler samt utföra skadebesiktningar. Rollen innebär att vara navet mellan kund, skadetekniker, reservdelspersonal och försäkringsbolag. Som skadeservicerådgivare kommer du även att arbeta med behovsanalys hos kund och att lösa kundens problem.

Din profil
 • Mycket god datorvana. Extra meriterande om du kan Kobra.
 • Cabas, Extra meriterande om du kan CAB plan
 • Stresstålig, prioritera arbetsuppgifter
 • Driven person
 • Du är engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
 • Har ett bra ordningssinne
 • Behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift
 • Goda kunskaper i engelska samt B körkort är ett krav.
 • Säljorienterad
 • Intresse för bilar
Om din nya chef

Hej, jag heter Ola Söderström och är skadeverkstadschef på Aros Auto i Västerås. En bra ledare för mig är rättvis, lyhörd och engagerad. Jag tror på att skapa sammansvetsade team som har roligt på jobbet, vilket är något jag alltid strävar efter att uppfylla.

Välkommen till oss på Aros Auto, Kia Tunbytorp i Västerås!

Anställningsvillkor
 • Tillsvidare 100%
 • Tillsvidare enligt överenskommelse
 • Månadslön
Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Sista ansökningsdag 30 november 2019.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 nov 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aros Auto AB är en familjeägd koncern. I över 35 år har vi varit aktiva i bilbranschen. Vi är auktoriserad återförsäljare för Kia och Subaru samt auktoriserad verkstad för Saab

Inom verksamheten finns serviceverkstad, plåt- och lackverkstad, glasverkstad, rekond, försäljning/marknad och ekonomi/administration.

Idag finns Aros Auto i Enköping och Västerås. I Västerås är Kia det primära bilmärket och i Enköping har vi Kia och Subaru samt Saabverkstad.